<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Sunday, 31 December 2006

Salam Aidiladha

Assalamualaikum.. First of all, suka sy nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua yg beragama Islam. Tak lupa jugak nak ucapkan selamat tahun baru tuk semua rakyat Malaysia. So, how's life? Hope semuanya okey. Alhamdulillah sy pun okey aje. Just lately ni, kesihatan tak berapa mengizinkan. Tapi takpe, sepanjang hr raya haji berlangsung, sy dah kembali kepada keadaan normal. Hehe...
Tadi, baru aje balik dr umah pak long. ade makan2 sket. Perghhh... menu kat umah pak long ari ni agak menarik. Laksa kegemaran saya, ada western, tapai n bbrp menu makanan ringan tuk mengisi masa lapang kat depan tv.
Jumaat malam sabtu aritu, sy ngan kazen melepak kat leisure mall tgk wayang *Night at the Museum*. Kelakar gak cite tu. Mmg dr awal cite tu start sampai abis, satu panggung penuh dengan gelak tawa. Tak sia2 abis duit kat situ. :p
Sok malam, insyaALLAH ada program lagi ngan membe2 gombak a.k.a kurinam. Ada BBQ session kat umah Ezal. Kalo takde ape2 aral, maybe sy juin. Saja nak abiskan masa ngan membe2 lak selain mencari mood utk menulis novel yg seterusnya.
Ermm... sbnrnya hati sy ni agak tak berapa best sejak dr tadi. Nak tau nape? sbb laptop sy ada problem. Sabar ajelah. Tadi bukak, cadangnya nak cari point untuk 6th novel sy tp mood terus ilang bila screen tak kuar gamba. Nampak gaya, sok nak kene anta kat low yat. Nasib baik laptop adik sy ni *sbnrnya laptop sy gak :p* ada. Buleh la guna tuk on9 n kat emel sy pun ada copy manuskrip yg sy dh antar kat alaf jumaat lepas. Skrg2nye ade back up.
keylah... sehingga berjumpa lagi... salam sayang... ;)


Damya Hanna posted @ 10:42 pm