<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Friday, 11 May 2007

Alaf 21 n warga kerjanya...

Assalamualaikum...
Hai sumer... skang ni kat tmpat kerja baru, mmg takde keja nk buat selain selalu klik kat adress blog sy ni. sabar je lah. Sekejap2 nk tgk komen baru. sekejap2 nk tgk shoutbox pulak. mcm dah takde keje lain... kdg2 sampai dah berpinar mata ni. tak henti2 gak nak klik address blog.
Apap2pun, smlm sy belajar cara strumming gitar akustik yg baru dr Cikgu Razin. Hehe... kekok gak rasanya. Tp bila balik umah, dah tak sabar2 nk try. Nasib baik jd. Skang ni main gitar dah ada style... lagu pun dah dgr sikit irama die kalo nk dibandingkan ngan cara sy main dulu kala. Cuma kelemahan chord F major masih ketara. Maklumlah, jari ni pendek... terkial-kial nak tekan tali gitar.
Smlm, balik dr kelas gitar, sepatutnya ada kelas swim. Tp disebabkan membe sekelas *rahma* tak dapat hadir atas urusan rasmi, sy pun ambik keputusan memonteng kelas. Huhu... dah dua kali jadual lompang. yelah... kat kelas tu, kami dua orang je melayu. yg lain semua kaum cina. Kang sy sorang2... malu la. ;))
Menyentuh tentang novel ke6... ntah bila la nk sambung mukasurat yg seterusnya. Smlm ada gak tambah-tambah... tp nak kembangkan ayat tu, jd lemah plak tibe2... kebetulan, petang sblum tu, sy singgah alaf 21 sbb dipaksa kak molee... hehe... sbnrnya sy ditugaskan menyain buku2 untuk pemenang trionovel... ada la 15 buah buku jugak yg nak kena sain.
Smentara menyain buku, kak molee melepak ngan kak liza & warga unit langganan yang lain kat dlm kedai. Apa lagi, sy tdengar la kakak2 tu tergelak sakan melayan cd cite Mat Despatch. Kelakar betul. Rasanya, kalo sape2 kerja kat alaf, gerenti happening sbb warga kerjanya mmg happening. Dah la tu, suka bergosip... *sesuatu yg sy suka melayan bila bosan hehehe* ngan kak rubi nye... kak wan nyer lagi... Tiba2 plak si faizal *mak* dtg menyampuk. mmg tergelak aje kerjanya smlm...
Apa2pun... sy nk ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada alaf 21 atas kesungguhan menyediakan yg terbaik untuk warga novelis... Salam sayang.
damya Hanna~


Damya Hanna posted @ 1:15 pm