<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 30 May 2007

Keje oh keje...

assalamualaikum...
Ermm... nak cite ape ekk... Mcm kehabisan idea plak.. :p
Smlm pergi servis keta... dua jam melepak kat sane jd mcm org sasau plak melangok tak tentu pasal. Tp sempat sy ngadap note book... dapat gak menulis dua tiga helai... Bolehlah dari takde langsung kan...
Lps servis keta, sy balik umah jap sbb abang call kena ambik barang kat supplier dlm pukul 2 kat area pekeliling. Sib bek Apit *adik lelaki* ada kat umah. Dia half day. so ajakla die skali g ambik barang pastu terus g shah alam... Lepak kat kedai dalam dua jam. Sebelum tu, g makan jap kat McD sec 3. Eh, macamana pitt leh ada kat sana? Ish ish... satu family dia lak tu....
Balik dari makan, kena anta barang lak kat customer... Erm... dah mcm despatch lak keje sy rupanya... Nak dekat 5.30, terus berangkat balik. Kene jemput Maya dari tmpat keje dia plak... Adehh... ini keje driver laks... sabo jelah... Dlm sebulan dua ni kena ulang alik dr shah alam-bukit jalil-cheras... itulah kejenye...
damya hanna


Damya Hanna posted @ 1:02 pm