<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 8 May 2007

Kenangan Pesta Buku 2007..

Assalamualaikum...

Demam pesta buku sudahpun berlalu. Ermm penatnya bagaikan belum hilang rasanya. Alhamdulillah... melihat para pengunjung yg tak putus-putus membuatkan saya berfikir... ibu bapa sekarang telah banyak mendedahkan anak-anak zaman masa kini kepada dunia ilmu pengetahuan...Itu menunjukkan sesuatu yg positif. Patutlah anak2 sekarang ni bukan main lg pemikiran mereka. Contoh terdekat adalah anak sedara saya... aduhai, baru berumur setahun, dua bulan... mulutnya tak henti2 membebel dengan bahasa keletahnya...

Agenda selepas berakhirnya pesta buku...

1. Memulakan plan untuk novel seterusnya... Macam biasa, cari nama watak (sebenarnya dah dapat), karektor, lokasi dan jalan penceritaan... Alhamdulillah semua tu dah pun saya drafkan... tinggal nak goreng aje....

2. Membaca semula novel Senafas Rindu yg telah dicetak, atas permintaan Kak Rubi... kena edit balik. kot2 ada salah eja ke apa ke yg tertinggal... :p

3. Nak kerap meninggalkan catatan di blog (Ha ha... berjaya ke?) kalau buleh, nak cantikkan lagi blog sy ni. Tgk blog org lain, mcm menarik je. Jeles tul...

4. Launching??? (Bergetar rasa lutut bila memikirkan perkara tu) Malas nak komen!!

5. Nak berlatih gitar bersungguh2 sampai boleh memainkan lagu Scorpion (Wind Of Change) dan Muse (Unintended) dengan lancar. Sekarang ni, bunyi lagu asyik sumbang aje... Huhu...
Sebenarnya, ada gambar2 yg sempat sy rakamkan sebagai kenangan, di sepanjang Pesta Buku 2007... Saya nak selitkan di sini tp disebabkan saiznya agak besar, terpaksa saya kuburkan niat.
Apa2pun terima kasih kepada para pengunjung yg sudi meluangkan masa di sini...
Kenangan beramah mesra di pesta buku 2007, akan saya selitkan di dalam hati selamanya...
P/s :: Takziah diucapkan kepada ahli keluarga novelis Fazie Hanna yang telah kembali ke rahmatullah semalam... Semoga rohnya dicucuri rahmat...
salam sayang.
damya hanna~


Damya Hanna posted @ 5:00 pm