<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 9 May 2007

No worries No talk...

Assalamualaikum...

Berjumpa lg hari ni.Semoga semua memulakan hari dengan penuh keceriaan. Macam sy, serasanya hari nilah hr paling awal sy ke tempat kerja selepas berpindah ke tempat baru. Selepas membeli sarapan di kedai mamak Miraasa, sy terus memandu kereta ke Seksyen 14...
Sampai je kat kedai, terus on pc n laptop. Sebenarnya tak sabar nak on9. Nak masukkan entry baru. Tp ntah kenapa, tiba2 aje laptop buat hal. Boleh start tp program mcm hang. Aduhai... apa lagi, terpaksalah sy format semula laptop. Nasib baik tak byk program di hard disk C. Kalau tak, tension jugak...

Apa2pun, masalah dah pun diselesaikan. Balik dari kerja, jam menunjukkan angka 6.00 petang. Saya lepak2 jap kat depan tv. Abis tgk cite, Manja Lara (TV3) dan Demi Waktu (TV1), saya terus bersiap2 nak ke Gombak. Macam biasa, lepak2 ngan membe. Hari ni, saya meredah tmpat baru kat Gombak. Selalunya, kitorg lepak kat Mali ataupun NZ. Tp mlm ni, kitorg lepak kat Sate Hj. Samuri. Alahai, mcmlah takde sate ni kat kajang. Takpelah... pitt ngan ana punye pasal. Lgpun, dpt kenal membe baru... Lyn nama die... membe Ana. Tp sy tak dpt nak borak byk2. Ntah la... tibe2 je tersedak. Nak bercakap pun cam pendek nafas...

Perkembangan terbaru... saya masih lg mendraf novel ke-6... Dah stat bab 1 semalam tp lum abis lg... pening lak bila nak mulakan kehidupan hero dan heroin ke6 sy ni... tp takpe... ada org ckp, 'Pelan-pelan kayuh!' :D

damya hanna~


Damya Hanna posted @ 1:26 pm