<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 13 June 2007

Futsal, Guitar & Swim... (Alamak, writing!!!)

Hai sumer... Apa kabar? Moga sihat2 selalu... Arghhh lately ni mmg bz sgt2 ngan keje. Cuma bile tak bz, sy ni suka buat2 bz. Ngan forum tu la ngan forum ni la... kdg2 jenguk blog tp takde masa nak tinggal catatan... :p
Sepanjang minggu yang lalu, takde apa yg luar biasa saya lakukan selain menghadiri perlawanan futsal rakan2 VF yg diadakan di endah parade... Best jugak walaupun sy tak berapa tahu syarat2 perlawanan... Apa2pun tahniah pd grup 'biawak stress' yg berjaya memegang takhta juara. Ish apalah punya nama kan?... Hehe... sbnrnya jika nak dilihat pd nama, gerenti semua akan tertawa. Yelah... bygkan, byk lg nama lain yg boleh digunakan tp nama tu jugak yg dipilih. Mujur ada tuah... Ada lagi nama lain yg buat sy tergelak sakan... macam "Semut Ketumbit", "Pasar Borong" dan mcm2 lagi... Aduhai... :)) apa2pun... semuanye berjaya mencuri perhatian penonton... syabas pd ajk VF yg menjadi tunggak utama untuk perlawanan futsal VF...
Buat masa ni, ilmu gitar sy masih perlukan perhatian... kena byk praktis terutamanya pd power chord... Minggu lepas Cikgu Razin mengajar cara strum... Mmg best... yelah, skrg ni bila dgr lagu sy dah boleh agak cara nak strum gitar... sama ada down atau up beat... walaupun ada masa tak betul, kirenya adalah improvement :p
Class swim plak masih terhegeh2... Bergerak mmg bergerak tp teknik nak amik napas masih tercungap2...sabo jelah...
Ape2pun... novel ke6 masih belum berganjak byk... Idea masih tergantung... Lum berkembang sakan... InsyaALLAH sy akan mula menulis secara rutin bila semangat dan mood sy bersatu... Doakan yg terbaik untuk saya...
salam.
damya hanna~


Damya Hanna posted @ 12:36 pm