<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Saturday, 30 June 2007

Mood...

Seriously im not in a very good mood... Arghhh sabar sgt2... Rasa mcm mood ni dah mempengaruhi setiap tindakan dan gerak geri saya skrg ni.
Semalam, sy ke alaf 21 atas urusan kerja. Ada book fair yg membolehkan saya bertemu dengan pembaca dan berbual mesra dengan mereka. Tak sangka boleh terjumpa dengan adik fad. Sori fad!! akak boleh tak perasan plak fad smlm.. Muka ingat tp takut salah org... yelah kite jumpa aritu pun kejap je kan... blog fad plak akak jarang masuk... Sori ye dik!
Ptg dlm pukul 4, sy berangkat pergi. Penat jugak. kebetulan ada kerja lain yg perlu diuruskan di Intec. Dah setel semua, sy terus memandu pulang ke cheras. Takde apa yg saya lakukan selain tidur petang. Dpt lelap kejap je bila perasan dah nak dekat pukul 7 malam.
Bosannya... takde ape yg dibuat malam smlm selain tgk canel Ria cite Man Laksa... Layan jelah asalkan dpt isi masa sementara nunggu tido...
Menyentuh soal mood... mmg serius mood smlm dah dibawak ke pagi ni. Ada rasa tak best dlm hati. Nape ehh? Ntahlah hanya DIA yg tahu... malas nak cakap dan malas nak ingat... Biar dia ilang sendiri. Tapi kalo melarat camne? Abis terganggu kerja-kerja dan rutin harian sy! Aduhai gawat macam ni. Doakan saya sembuh dari penyakit ni!
Salam,
Damya Hanna..


Damya Hanna posted @ 11:43 am