<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Monday, 23 July 2007

Bangkok 19 - 22 Jul 07 sawadekaa & Surprise besday party 4 Shem....

Salam sumer... dah beberapa hari tak menjenguk blog yg tersayang nih... :x Harap2 semua sihat. Saya jelah tak bape sihat. tiba2 terkene demam dan sakit tekak.

Tanggal 19 Julai 2007, saya dah tiga org rakan telah menghabiskan masa bercuti2 ke bangkok, thailand. Satu pengalaman menarik juga selepas pengalaman saya bercuti ke korea baru2 nih. Cuaca kat bangkok same je macam kat malaysia. Panas tp rasenya cam lg panas pun ada. tinggalnye, waktu jam kat bangkok, lewat 1 jam dr waktu kat malaysia.


ALhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Mmg best kalau dpt shopping sakan kat sana. tinggalnya kami tak pergi ikut agen. So, nak cari makanan halal mmg susah pd awalnya sampailah kami dpt jumpa tmpat yg ada menjual makanan untuk org2 muslim. Lega. Kalau takde jugak, habislah kami selama 4 hari kat bangkok sana, sure melepek takpun kene penyakit kencing manis sbb dpt makan makanan ringan malaysia yg dijual di kedai2 serbaneka spt 7Elevan yg mmg berlambak kat sana. hehe.


Apa2pun tq pada padli, dino dan shem yg telah bersama2 menjayakan percutian kite :x...



Pulang dari bangkok, saya ada 1 lg tugasan yg perlu dilakukan iaitu parti serprise tuk shem yg kebetulan tarikh lahirnya jatuh pd 22 July 2007. AH, sabar jelah. selama 4 hari tinggal bersama di bangkok, hampir2 mulut ni nak terlepas bercerita ttg plan sy dan rakan2 vf di malaysia untuk menjayakan majlis serprise shem ni. terpaksa jugak sy kaver bila mulut hampir berbicara ttg aktiviti yg dicadangkan akan dijalankan di rumah sy..

Akhirnya semuanya telahpun setel dan berjaya diselesaikan pd hari smlm. tiba saja di terminal LCC, sy telah berpakat bersama rakan2 lain untuk kelentong si shem. kesian die tak tahu menahu, tahu2 je ada rakan2 lain yg menyanyikan lagi 'hepi besday' tuk die kat tepi pintu keluar LCC. Alamak... semua mata pandang kat kitorg. malu gak laa sy ni walaupun bukan parti serprise tuk sy... :))

Selesai aktiviti di LCC, semua bertolak ke rumah sy di cheras. Hidangan telah tersedia. Tq mak ngan abah tersayang sbb sudi bersusah-payah mengorbankan rumah kite...:p
Apepun segalanye telah berlalu. Hepi besday tuk shem... Ada masa kite jejalan lg ehh... Buat rakan2 yg tersesat ketika dlm perjalanan ke rumah sy, diharap dpt bersabar. mungkin di waktu lain, kalian sudah mengingati jalan kerumah sy yg sememangnya takkan dilupakan sampai bila2...

neway... harap2 persahabatan kite akan berkekalan sampai ke mati... lov u all and thank you for being my frens :X



Damya Hanna posted @ 11:55 pm