<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 31 July 2007

I think I know wats goin' on...

Assalamualaikum.. hai sumer... finally, i'm back to my office as usual. Arhhh... kene bgn pagi anto maya and i'm back to basic. Huhu...

Smlm, me duk umah melepak aje depan pc. Tak g opis sbb mak masih kurang sehat. Cian mak... me nak tolong pun tak tau nak tolong ape. Alih2 biarkan aje mak melayan tv canel travel & living for the first time in her life...(kalo tak b4 diz, mak suke melayan canel Aruna)

Ptg smlm sempat me tido kejap. Ngantok gile padahal bukan buat ape keje pun kat umah. I know, i'm kind of lazy person and the laziest (ada ke perketaan ni?) compared to my sisters. Tp, nak wat cane... dah mmg azali perangai me begini. Me dah cuba berubah dan kdg2 rajin tu dtg kejap je. So, its better for me to back to my normal character. huhu... hopefully, theres a guy that can accept me as who i am... is there?

Ermm ntah lah ye. I dun have answer for that question. Tp, ALLAH pun ada berfirman kan (dlm surah ape... me tak pasti) "Setiap manusia tu dijadikan berpasangan. Setiap jodoh manusia telah ditentukan..." So... me tak perlu risau kot. Huhu...

Berhubung pada title ntry me kat atas tu... sbnrnya lately ni, me byk melayan perasaan (smmgnya me memang suke melayan perasaan bila2 masa pun kan? :p) tp melayan perasaan lately ni mcm lebih bermakna... nak tau kenapa? sbbnya me rasa me mcm dah jatuh hati kat ssorng... opps... tiba2 malu lak nak cite. Tapi, me pun manusia biasa yg ada hati dan perasaan. Takkan me tak boleh nak jatuh hati kat org yg me suka kan? Who's the lucky one? (Lucky ke?) Arhhh wat eva... ada lah orgnya. Rahsia!! Dan me jenis yg tak suka nak cite benda yg tak pasti unless sesuatu perkara tu mmg dah konpem akan menjadi baru me akan menghebahkan pd semua.

Acceli... sometimes me risau ngan diri me sendiri. Selain suka berangan, me ni jenis yg sng jatuh hati kat ssorg.. Means... sng percaya kat ssorg. Padahal dah byk kali perkara ni jadi... tp me tak penah serik. Ada tak sesiapa yg penah terjadi mcm ni? Ke me sorang je yg rasa?

The guy yg me admire tu... bukan jenis yg jiwang karat mcm me... tp seorang yg slumber. Me baru je kenal die dan jumpa pun kdg2... Kat mana me kenal? Sumer tu tak yah la nak cite kat sini ehh... sbb me tak nak sesiapa yg kenal me bila baca blog ni bleh agak siapa orgnya... Haha... its better i stop talking about something not sure... I've got to go... i'm blushing and... i need some space to think again...bye...


Damya Hanna posted @ 10:45 am