<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Monday, 9 July 2007

Life Must Go On.... What eva happened....!

Assalamualaikum all... sihat? Hopefully gitulah ye. Hujung minggu saya kali ni berlalu dengan penuh ketenangan dan kelegaan berbanding minggu lalu. Segala2nya telah selesai dan byk perkara yang mencelarukan fikiran, sudahpun saya temui jawapan di dalam hati.
Arghhh.... beres! Takde apa yang akan menggangu rutin harian sy lagi. Alhamduillah... sesungguhnya ALLAH yang banyak membantu dan melindungi saya! ;)
Sabtu bersamaan 7 July 07, saya menyertai acara konvoi JAZZERS ke majlis perkahwinan seorg pemilik Jazz Shah Alam berwarna merah. Majlis diadakan di Dewan MBSA. Ermmm.. adalah dalam 15 kereta Jazz jugak yang turut serta. Mula2 sampai kat Cartlon Holiday, ingatkan saya sorang je yg paling lambat. Rupa2nya ramai lagi yg keluar lambat dari saya. Hehe...

Acara berlangsung dengan lancar. Sempat bergambar dan rasa mcm tak puas lagi nak masuk kamera sana-sini. Tapi nak buat mcmana, geng Jazz perempuan hanya tiga org yang sy kenal. Tak dapat la nak bergerak sakan...
Balik dr Shah Alam, sy keluar pulak dgn kazen UK sy tu. Cadangnya nak tgk wyg. Tapi masa tak memberi peluang. Plan yang sbnrnya, sy, maya, lela dan pidah bercadang nak swim tp sy terpaksa tolak kerana penat konvoi tak abis lg. Bertukar pula ke plan boling tp tak jadi jugak sbb yakin cuti2 hujung minggu mesti pusat boling takde yg kosong. Lastly, kitorg ambik keputusan melepak aje kat Jusco. Jalan2 cari baju sblum mengisi perut di Johnny's Restaurant. ARGHHH... ni yg sy suka!
Malamnya, saya ngan padli ke parti sis mia yg diadakan di The ZONE. Dekat je ngan KLCC... Bangunan yg dimiliki oleh Datuk K tu... Bleh tahan gak ramainya yg datang. Tapi kata yus, thn yg dulu lg ramai. Pack gile! Yg kali ni.... hanya kenalan terdekat aje yg dijemput sis mia. Tak sangka sy pun terpilih. Huhu... Majlis yg simple, game yg simple... makanan pun okeylah... cuma sy tak makan byk. Mgkin disbbkan sy dah makan awal ptg tu, kan? Bila pikir2 rugi plak tak kosongkan perut. Ada satay... tak smpat nak rasa :((
Pagi tadi....8 July 07, takde ape yq sy buat. Hari ni, terlaksana jugak plan swim sy dan kazen2. Tp tak dpt nak swim kat putrajaya sbb masa kitorg sampai tu, sesi swim pagi dah tutup. Kena tunggu dua jam baru sesi ptg bukak balik. Ah malas lah... terus kitorg drive ke rumah abang amin kat Sg Besi. Dapat gak 'tan' kan kulit pg tadi... Berendam mcm ape je sumer... :p
Sekarang ni... ermmm takde ape dah nak tulis... SO.... kite enjoy!!! Oppss... jum kite TIDO... Bye ALLsss...
salam sayang,
Damya Hanna


Damya Hanna posted @ 12:31 am