<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Sunday, 29 July 2007

New in ME....

Assalamualaikum... pembuka kata tuk hari ni. Eh, dah masuk hari ahad rupanya. Maknanya today's the last day me tido kat umah Cheras b4 balik ke Shah Alam, sok malam.

Ermm... dlm hati ada gak rindu nak melepak mcm dulu2 kat kondo tu. Tp kekadang rasa mcm malas nak balik pun ada coz am really2 feel comfort at my own home. Tapi, seriuosly... me dah stat rindu kat adik2 kat umah sewa wpun bile jumpa takdelah sembang panjang...

Pagi ni, takde ape yg me buat kat umah selain melepak sambil layan gita. Masih try main lagu Tiga Malam Tanpa Bintang wpun chordnye sumbang mambang. Alah... main tuk syok2 sendiri... bukannye sampai nak pektis beria ala2 akademi fantasia lak. Huhu...

Selain try lancarkan perjalanan chord lagu Fiq tu, me ada gak try layan tab lagu Seruling Anak Gembala ngan Keroncong Tuk Ana. Try tgk kat you tube, my pren si SetanMati tu main... cam best lak... Tambah2 bile me main... mak siap nyanyi wpun kekadang note yg me tekan tak bape clear... Arghh... wat eva!

Me akan belaja bersungguh2 sampai me bleh main gita ngan lancar... :D

Ermm mesti ada yg tertanya kenapa dah lama me tak cita pasal manuskrip ke6 me kan? Acctually, am having mind blocked 4 a moment and me sdg cuba nak dptkan balik mud nak menulis. Maybe pas balik Shah Alam ni, mud & idea tu dah bleh carik cam dedulu. Why? How do i know? Becoz, at my rental kondo i dun have streamyx to make myself ngdap mcm kat umah ni. :))

Ah, ape yg me merepek pepagi nih... Ntah la ehh.. me nak stop dulu... bye!


Damya Hanna posted @ 1:49 am