<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 1 August 2007

busy... yeah.. am really busy...

Assalamualaikum...

Ermmm smlm sampai ke hari ni, me busy gile2nye busy. Kena tampal folder yg customer order. Baru dua hari, 150pcs of 5000pcs je yg siap. Adehhh... sabo jelah... Sok, lusa me dah mula busy nak siap2kan kereta tuk xtvt konvoi ke Cherating diz weeken. Smpat ke nak siap? Kesian alang kang kene siapkan ngan Fahmi...

Pala me pening. Siyes... pening sbb dr tadi ngadap folder yg ada warna kuning ngan coklat tu sampai pandang ape2pun me nampak 2 kaler tu je... Sabo jelah... Seb bek dah setel keje tuk hari ni. Sok, msti ada lg yg kene siapkan pdhal me ingat nak gi servis keta sat kat Chan Sow Lin. Dah lama tak servis keta... tau2 je minyak itam kering... :-ss

Malam ni, me ada meeting yg perlu dihadiri kat Sri Petaling. Bukan meeting ngan client pun. Just meeting suka2 ngan dak2 Vf atas plan kitorg ke PD tak sampai dua minggu pun lg. Sebenarnya rasa penat lak nak g tp bile jumpa dak2 Vf ni, kekadang tensen bleh ilang sbb ada je cite lawak yg leh kitorg kongsi2... (All my VF members... I luv u :x)

Ah, afte luahkan ape yg me rasa kat ntry sblum ni, me dah lega gile... Wpun sbnrnya blushing :"> ngan luahan hati yg tak sberapa... huhu... What eva lah... me tak kisah kalo kawan2 atau sape2 yg kenal me baca ape yg me tulis... dah semua tu mmg lahir dr hati me sendiri.. Ttakkan nak deny lg, kan? Me tak nak jd hipocrite. Me nak jd seorang insan yg berterus-terang dlm meluahkan ape yg terpendam dlm hati. Cewahhh... ni mcm dah ada sikit2 emo lak... tak mo arrr... nak stop. Me penat! Me nak balik... daaaa...

damya hanna~


Damya Hanna posted @ 5:26 pm