<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Monday, 6 August 2007

Cherating.... 4 aug - 5 aug 2007

Assalamualaikum...
Hai sumer... am back from my Cherating's Trip.. Emm best but byk sgt xtvt melepak2... takde wat ape slain melangok smbil ambik gamba sendiri... huhu...

Perjalanan ke Cherating, take around 5 hours gak. Awal pagi sabtu, 4 aug tu kami berkumpul di tmpat biasa TT (Teh Tarik : terms dak2 jazz memaksudkan xtvt melepak sambil minum teh) iaitu di Restoran Rahman, Glenmarie shah alam. Masa me ngan maya sampai tu, jam dah kul 8.05 minit pg. Tak smpat duduk bekpes, dierang dah nak bertolak. Sabo jelah. Terpaksa me ngan maya carik roti tuk isi perut dulu.

Otw nak masuk highway, ada lak yg singgah nak isi minyak kat pertonas. Ada drive thru Mc'D. me ngan maya terus singgah beli bekpes tp abis drive thru je, tgk2 dak2 tu dah tinggalkan kitorg. tak pasan kitorg kat drive thru tu kot. Me kene kejar dlm 15 minit gak lah...

Dari shah Alam, adalah dlm 8 biji keta Jazz yg konvoi sekali. Pas masuk highway ke Kuantan, rupa2nya ada lg 4 biji keta yg dah tunggu kat stesen minyak sane... Bila dah berkumpul, salam2 dan bertegur sapa... kitorg terus bertolak ke Cherating...

Waahhhh... me dah merasa konvoi ramai2 naik keta yg same model, mmg best lah... siyes tak tipu... rasa cam konvoi tuk sambut merdeka pun ada. tp takde lak mane2 keta yg kibarkan bendera. huhu... ape2pun... trip ni me boleh katakan okey... Nak kata terlalu best sgt tu, takdelah. mgkin sbb jazzers kaum hawa yg juin konvoi ni cuma ada dua org iaitu me ngan eila. Yg lain2 tu sumer bwk wife ngan aweks2 tp jarang nak bercampur... kalo ada pun, dua tiga org je yg me rasa best mcm kak sha, fiza n nora (kawan eila)..:p

Dah sampai kuantan, Ada satu lg jazzers yg juin... Aiman namanya... die yg organize trip ni so dielah yg kene jd kepala start dr kuantan nak ke Cherating.. Me ingat 15 keta je yg juin, rupa2nya ada gak jazzers dr Kota Bharu yg turun... Bile dah kire2 sume... ada dlm 22 biji keta gak... Ermm lalu je mane2 jalan, rasa cam artis pun ada bila ada mata yg memandang... hehe... bukan nak belagak... tp ada sikit bangga laaa... :p sikit je...

key alls... kat bawah ni ada gambo2 trip konvoi ni... silalah nikmati ape yg tlh me nikmati...
damya hanna...

Tgh benti rehat sat ... budak2 nih sebok nak merokok dulu...

Benti bergambo sat kat pekan kuantan...

Ngan geng2 pempuan... (maya, eila, nora, kak sha, fiza ngan me)


me with jazz, kat riverside...

kak aina (kuantan), me & maya


nak balik dah... ambik gambo dulu...







sumer s.a.c jazzers ada... tp easrtern jazzers tak sampai2...


my s.a.c jazzers


Damya Hanna posted @ 12:09 pm