<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Monday, 13 August 2007

Lambatnye rasa....

Hai all... salam. ermm jam dah nak dekat kul 7. tp me lum smpai2 umah pun lg. penatnye... dah la pose ari ni... bile time2 skang mulalah terasa nak makan mcm2 tuk berbuka nnti...
hehe...

arini, Dany amik keta me sbb ada benda yg me nak wat. Dari kul 1 smpai skang, dia tak sampai2 lg... Seb bek die baru send mesej kate die dah OTW balik... HUhu... lega rasa.. kot2 la die dah bawak keta me lari ke kan? Takpe, die nak bawak lari keta me, silalah... me leh amik keta die yg tgh park nun di bawah sana.. huhu... Kalo nk dikire, anta keta me ngan keta Dany, keta me jauh lebih rendah kot nilainye dr keta Dany. Dak tu dah wat mcm2 kat keta die... MMg cantek abis... Sape2 yg selalu ronda shah alam, ada nmpak Jazz warna itam no plat Dan1 tu... dialah orgnye.... Jeles tul...

Ari ni me dah siapkan tag yg paiz order. Selamat dah... sat g ada meting leh pas kat die... setel satu keje... sok, me nak kene fax order tuk rubberstamp, emel kak aisya ttg kad raya yg die nak order tu... lg ermmm haaaa... nak mula mengadap manuskrip me yg terbengkalai, berbulan2 lamanya.

Masa book fair kat Uitm aritu, kak wan dah pesan suh siapkan novel cepat2. me rasa tak tak nak la rushing2... takpe... kalo tak kuar thn ni, masih ramai penulis baru yg leh siapkan novel tuk alaf jual nnti kan? hehe...

Mesti ramai nak tau ape tema tuk novel me yg seterusnye ni, kan? sbnrnya me sendiri lum carik tema... me nak carik sebab2 & konflik2 dulu baru me nak carik tema utama tuk novel me yg ke6 nih... me nak pastikan ramai puas hati ngan novel2 me yg seterusnya...doakan me berjaya ye?


Damya Hanna posted @ 6:50 pm