<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 2 August 2007

Sesat, Meeting, Servis keta... OMG...!!!

Assalamualaikum...

Haloooo...hope all of us in a gud mud today... Me? Yeah... am feelin' gud too... Sebab? takde sebab. Just rasa hepi dan rasa ni me nak share ngan semua. ;)

Hari ni, me bgn mcm biasa, kul 9.30pg. tu pun secara tak sengaja tersedar dan teringat yg me nak kene g servis keta spt yg me plan. Masa baru bgn tdi, me smpat jenguk kat laptop, ada 4 window ym yg buzzes me at diz morning. Sori guys, me xdpt nak reply sbb me dah terlambat...

Bosannya servis keta... takde menda nak buat kat honda ni selain melangok cam org mengots. Wifi pun takde... penat bawak laptop ke hulu hilir. Kalo ada, leh gak lepak2 kat vf takpun kat forum jazz. bleh gak tau perkembgan xtvt konvoi nnti.

Smlm, meeting PD berjalan mcm biasa. Ade ke dierang lantik me sbg AJK pengangkutan (Rasa cam jd Sami Vellu lak. EH tapi, Sami Vellu, menteri Jabatan Kerja Raya kan =)) AH... wat eva..! Yg penting me bukan jd director AHMAD NISPU yg dipertanggungjawabkan pd Paiz... Biar padan dak sekolah tu kene wat keje lebih dr me... (Haha... Paiz... ko nak sangat nama ko kuar kat blog aku kan : Director AHMAD NISPU...)

Tak ramai yg dtg meeting smlm, masa me sampai, Zana, Zuki ngan Ida dah ada. Paiz masih di opis sbb byk keje katenya... (Ah... ngelat! Macamlah aku tak tau keje ko tu paiz!) Me dtg konvoi skali ngan EL & Shem sbb me tak tau kat mana letaknya kedai mamak yg dierang sebok nak g & berdekatan ngan opis DAK SEKOLAH (nama spt di atas). Me tgk ida makan Char Kuey Tiow, sedapnya... cair rasa air liur nih. Seb bek Nasik lemak ayam goreng yg me order cepat sampai. Yupp... mmg sedap. Puas hati tp tak puas hati gak lah sbnrnya... nape nasik lemak die sikit sangat... :-w

Pas setel mkn, Paiz pun turun ngan gaya rambut barunya...=)) Dlm half an hour gitu, katus ngan Agus lak sampai. Meeting pun bermula. Alamak... x jd lak g PD 10hb nnti. Date terpaksa dipostpone selepas majlis kawen She & Acap sbb date 10hb ramai gak yg dah ada hal sendiri... saba jelah... me dah xcited nih. Pdhal kalo ikut logik, me kenelah xcited nak g Cherating dulu kan?

Meeting abis dlm kul 11 lebih gitu... me balik bleh terikut keta Zana lak tetiba. tau2 je dh masuk ke area jalan klang lama... adehhh... sabo jelah... ngape lah mata me ni bleh ikut no plat keta yg bermula dr urup WNT tu??? ermm seb bek kuar kat Kesas jalan yg tak perlu kene byr tol lg... kalo x... naya melayang rm2.20 lg... huhu...

eh... dah ptg la... me ada keja lak sket. nak kene jd despatch gurl sat ke klinik salam... key alls... bye... :*


Damya Hanna posted @ 6:11 pm