<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 6 September 2007

My xtvt... my life...

Assalamualaikum sumer...
Ish lama giler tak ngadap entry baru kat blog me ni... Kesibukan harian membuatkan me tak smpat nak jenguk. Sibuk sgt ke? Haha... acctually, takdelah sibuk mana... Just sibuk berYM ngan kekawan hari2 smpai tak smpat nak pandang kiri kanan...

Lately ni, aktvt yg me jalankan cumalah aktiviti biasa. Dengan kawan2 vf, membe2 jazz & lepak2 kat kondo cam biasa. Pergi kedai tp tak wat keje pun. Ngadap novel tp tak bergerak2 pagenya... Hehe... Tension tp takpe... hati sedang berbunga ceria... Nak tau kenapa? sbbnya me ada kawan2 dan org2 di sekeliling me yg membahagiakan hati ni... ecehh berjiwang2 lak ari ni...

Siyesly, rindu giler nak tulis macam2 kat blog tp tak tau cite ape yang me nak tulis. Balik dr PD aritu, first xtvt besar2an me ialah celebr8 besday AGUS yg jatuh pd 31 Ogos... Nama pun Agus... lahir bulan OGOS... Hehe... sesat2 me nak ke Bolton, Gombak... Sampai masuk SG Buloh tp tak tau nak ikut mana.. lastly, me patah balik ke shah alam, ikut kesas ke KL. Seb bek time tu, jalan dah tak jammed sbb masing2 tgh tunggu detik 12 malam kat tepi2 jalan...

Sampai bolton pun, ada membe yg jemput sbb me dah penat nak tgk signboard... Hehe...
Esoknya, me balik ke rumah cheras. Sampai2 je dah kene potong bunga rampai untuk majlis kenduri kawen kawan paklong... sakit2 tangan ni. Tp me ngelat. Potong sikit2 pastu me layan gitar, pastu me lepak dlm bilik, sembang2 ngan adik & kakak... Gosip2 inul gitu... huhu...

HAri sabtu bersamaan 1 September, me, maya, mak ngan akak balik kg. Before tu, kitorg singgah seremban jap ade kenduri kawen. Tp asik sesat je. Nape ntah me ni... suka sgt sesat2 jalan. Tp masa ni, me tak gi satu keta. Tp ada 2 keta lg yg ikut sama. Dierang yg lead jalan. So, sesat same2...

Pastu... tanggal 4 september 2007, me ngan membe2 vf gi sentul celeb8 besday sorang lg kawan me... Rahma nama die... Tp masa ni tak ramai mcm selalu. Just membe yg terdekat... Makan kfc ngan cake yg ditaja oleh acap & she... Best sbb dah lama tak lepak2 ngan dak2 ni mcm dulu2... tq Shem, agus, acap, she & huda... maya tak yah kot sbb selalu jumpa die... Eh, me ni berucap mcm besday me plak.. hehe... Takdelah... just mengimbau detik ketika baru berjinak2 ngan VF... nilah antara geng terawal yg me kenal...

So... nak cite ape lg ehhh? Rasanya takde dah kot takat ni... Nnti ada cite terbaru, me tulis lg... daaa



Damya Hanna posted @ 12:17 pm