<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 23 October 2007

It's a surprise!!!

Jam dah menunjukkan kul 9.30 mlm sewaktu entry ni me draf kat notepad. Tinggal tak sampai 3 jam aje lg, me akan berusia 25 thn 1 hari.

Hari ni me lalui dengan perasaan yg macam2. Gembira, ceria, surprise, tired & byk lg yg tak mampu me gambarkan kat sini. First day in my life, me terima kejutan yg tak terhingga dari rakan2 VF yg dlm diam meraikan hari lahir me atas bantuan adik me, maya.

Pagi2 lg maya dah ajak me pegi kedai jahit. Nak carik zip kate dia. Mula2 pelik jugak sbb kat umah dahlah tgh sibuk (kawan2 me nak dtg), tiba2 maya nak suh anta dia gi kedai plak. Me pun mandi & terus bersiap ala kadar. Lepas carik kat Cheras Perdana, kitorg terus ke Batu 9 lepas Maya kate kaler zip yg dia nak, takde. Dua kali pusing kat situ, kedai jahit yg kitorg carik tak jugak jumpa2. Lastly, maya suh me parking kat depan 7e sebab nak beli ais & kicap yg mak pesan.

Lepas maya kuar aje dr keta, tiba2 ada sorang mamat ngan gaya org gile die, dtg serbu kat keta me. Me tgk aje mamat tu. Lama gak. "Macam kenal!" me kate kat dlm hati. "Paiz ke? Tapi nape bleh jd macam tu?" "Kalah loteri ke?" Ngan selipar yg tersangkut kat tgn, beg sandang yg dipenuhi plastik, muka yg dicoreng ngan warna itam, topi warna merah atas kepala, spek mata yg diconteng ngan marker itam dan mcm2 lg lah.

Nasib baik me sempat kunci pintu keta lepas maya kuar.. so, lelaki yg me ingat org gile ni tak dpt nak masuk. Lama gak me bekukan diri dlm keta bile mamat ni macam sergah2 kat depan cermin. Nak panggil maya, hp me plak tak bawak. Siyesly, me mmg takut cume me tak mampu nak wat ape2. Me pusing sana-sini, tibe2 me ternampak muka yg me kenal. Ida ngan Molly! Aksi dierang macam nak menyembunyikan diri.

Masa tu lah me baru tau yg me telah dikenakan oleh rakan2 VF. Nasib baik, menjadinye hanya separa gara2 terkantoi dengan aksi Molly & Ida. Kalo tak... emm tak tahulah kan?

Lepas setel adegan surprise2 ni, me ajak kekawan terus ke rumah (sbnrnya me mmg dah tahu dierang nk dtg, tp takdelah bajet yg dierang akan dtg dgn cara yg camni). Ish... sabar ajelah! Ape2pun... tq to Paiz yg sudi menawarkan diri utk menyamar sebagai org gile yg lagaknya mcm kalah loteri.:)) Tq jugak kat kekawan lain yg telah bersusah-payah membuat parti kejutan ni untuk me. Antara rakan2 lain yg hadir di tmpat kejadian, Shem a.k.a Kien, Molly, Krizal, Nixx & Idaz. Rakan2 yg terus ke rumah me ialah Agus, katus, Adik, Nisa & Shasha. Usaha anda memeriahkan majlis mmg tak mampu me balaskan...

Luv u all, always & always... muahhhh... :x


Damya Hanna posted @ 2:08 pm