<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 23 October 2007

Manuscript....where's my mud?

Waktu perenggan ni ditulis, jam dah menunjukkan angka 11.48 a.m. Me sedang sorang2 lepak kat kondo. Hati me masih belum berubah. Masih setia menunggu dan terus menunggu. Kalaulah me mempunyai jelmaan di sisi yang sudi menjadi pendengar setia setiap luahan hati me ni!!

Yupp... itulah yg me rasa sekarang. Bila akal dah tak mampu dikawal lg, mcm2 akan terlintas di fikiran. Betul tak? Me tahu semua orang akan merasakan perkara yang sama. Semua orang akan melalui apa yang me rasa sekarang ni. Tak mungkin tidak!

6th manuscript me dah bergerak ke page 92. Me tahu byk lg kisah dan bab yg perlu me coretkan untuk melengkapkan kisah di antara Z, Q & I (pangkal nama watak2 dlm novel ke6 me). Mmg semuanya sudah di draf tp untuk mengembangkan idea, me rasa mcm payah sgt2 plak. Emm...

Tak sabar rasanya nak tunggu hujung minggu ni. Me dah ada plan nak ke JB sbb ada sedara kawin. Kebetulannya, Shem & Molly nak turun sama. So, dptlah lepak2 ngan dak VF kat JB plak. Setel gosip2 inul, balik KL! Bestnya... Haha...

Me tahu entry kali ni mcm bersepah2 sikit. Sbnarnya me tak tau nak wat ape. Me rasa nak menulis kat blog ni tp tak tau main topic yg nak diceritakan. So... apa yg terlintas, me taip aje smpai ke titik yg terakhir ni.


Damya Hanna posted @ 2:09 pm