<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Saturday, 20 October 2007

My day... I'm hepi but....??

Me baru aje balik dr umah besan mak ngan abah (mak mentua long) kat Taman Shah Jaya, Cheras. Makcik Mar ajak dtg umah die sbb die wat makan2. Disebabkan perut me lapar, me makan smpai dua kali. Meehoon + macaroni cheese times 2 plus 2 ketul nuggets. Sedap sgt menunya!!

Otw balik... me, maya, akak & mak beraya umah makcu plak. Sembang2 kejap, mak ngadu yg dia dah ngantuk. Tak dpt nak melayan Qaseh (anak bongsu kak Linda lama2). Ermm...

Sekang ni, me sedang melepak kat dlm bilik. Betul2 atas katil. Mengadap laptop sambil duduk menaip blog. Jam dah menunjukkan angka 12.04 a.m, 20 Oktober 2007. Maknanya hari ni genap me berumur 25 thn. Hp me tiba2 berbunyi menunjukkan ada mesej yg baru masuk. Me tgk, org pertama yg wish besday kat me adalah shem, then lieza (housemate), Maya (directly), Molly and the fifth : Agon... Tq to all of them & others yg me tak dpt sebut namanya kat sini... (ramai sgt).

Acctually, im waiting sum1's call rite now. At least a msg from that number to wish me 'Hepi Besday'... but...wut to do? Me tahu dia tak bermaksud nak melupakan tarikh keramat buat me hari ni. Mungkin dia ingat, tp tak berkesempatan untuk membuat ucapan kepada me atau die mmg terlupa. Tapi kalau dia ingat pun, there's nothing he can do. I know he can't! He?? Oppsss... :P

Hari ni... me byk menghabiskan masa kat depan laptop. Mula2 berborak kosong ngan Paiz. Then Molly kaco ajak conf ngan Shem. Kitorg lepak lama gak kat conf yg dihuni oleh kami bertiga. Macam2 yg kitorg borak. Ngumpat sane sikit, sini sikit. Haha... mmg best. Tambah2 bile kitorg mengimbau saat2 manis waktu kitorg berkenalan dulu. Shem yg me kenal masa balut hamper kat umah Arwah Aril untuk Family day VF. Molly plak me kenal masa family day VF yg sama kat Desa Waterpark.

Tak sangka, tup tup dah 3 tahun persahabatan kami & mungkin sbnrnya dah lebih 3 thn me berkecimpung ngan dunia VF. Walaupun me pernah membiarkan setahun berlalu begitu saja atas masalah dalaman yg tertentu, tp sejujurnya setahun me mendiamkan diri... tak pernah sekali me terlupa ttg mrk. There's sumthing about them yg me takkan lupa iaitu 'friendship' and always about friendship... Me bertuah coz masih diberi peluang untuk berada di sisi rakan2 VF. Tq my frens...

Rasanya, cukuplah entry tuk hari ni. Me rasa nak tido tp mcm lum mengantuk. Nak wat novel, huh... mmg konpem mud xde selagi nombor tu tak muncul2 kat skrin hp ni. Haha... giler betul! Wut evalah... me rasa nak gi gosok baju coz besok dak2 VF kate nak serbu umah me ni. Erm... gosok baju... then paksa mata ni tido, kan? Yess!!


Damya Hanna posted @ 12:44 am