<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Friday, 26 October 2007

My mood...

Mood tak bape best masa bgn pg td. Sebabnya me tak cukup tido. Nape tak cukup tido? Sbb smlm me tido lambat. Nape tido lambat? Sbb me berborak ngan sum1 smpai nak dekat kul 2.30 pg. Yupp me mmg hepi dpt dgr sore die tp perbualan kami kat phone smlm tak berakhir ngan sempurna. Sbbnye line tak bape clear & suara die putus2. Then, line tibe2 ilang. Me sms die suh sambung kat msg aje smentara nak tunggu tido. Sum1 tu cuma reply 1 mesej then khabar die me tak terima lgsung smpailah me tetido ke pagi. Sedihnya :(( Emm inilah nasib yg me terpakse terima setelah me mengambil keputusan untuk 'setia' di sisi die. Ecehh...

Takde ape kisah yg menarik berlaku kat me smlm. Macam biasa, kul 5.30 ptg gi clas gitar, try plucking lagu Still Got the Blues - Gary More. Pastu try main lagu My Chemical Romance - I Don't Love You. Dah 2 minggu tak gi clas & tak pegang gitar sbb cuti raya, sakit plak jari2 me ni tibe2. Padahal lagu2 tu takdelah susah sgt kalo nak dibandingkan ngan lagu Lelaki idaman - melly goeslaw yg me penah main dulu. Okey... akceli plucking lagu still got the blues tu mmg agak susah gak la sbnrnya sbb tempo die 6/8 (laju sikit) tak mcm lagu Taman Rashidah Utama yg temponya 8/8.

Sementara tunggu cikgu sampai, me terima sms dr sum1. Terperanjat bile nampak nama die. Ikutkan hati nak terus col aje tp sbb me dlm clas, terpaksa batalkan niat. Me just reply sms kat die & gitau akan contact die nnti. Last2 malam lepas smpai Cheras, baru me dpt sms die. Tu pun die reply lmbat sbb tgh duty. Sabar ajelah.

Tak tau nape, mate me ngantok giler2nye smlm. Kejap2 terlelap. Tau2 je me tertido lepas borak2 sms ngan sum1. Nak dekat kul 1.00 pg die col tanye nape tak reply sms die. Haha... padan muka! Mesti tension je die tunggu me reply tp me sedap2 tido kat sini. :P okay, am sorry...:P

At the meantime me takde ape yg nak cite kat sumer. Mungkin sbnrnya bnyk yg nak dicitekan tp ntahlah. Rasa cam tak sesuai nak cite kat sini. Its sumthing about my personal life... Ermm.. Let just forget about it! I'll try to handle myself...
P/s: Tahniah kenapa angkasawan negara : Dr Sheikh Muszaphar yg dah berjaya pulang ke Bumi tanggal 22 October 2007 yg lalu... 'Impian menjadi kenyataan'...


Damya Hanna posted @ 2:55 pm