<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 10 October 2007

Servis keta, admire + ehem2....

Hari ni gi servis keta kat Chan Sow Lin. Nasib baik keta tak bape byk. Wpun baru je sampai ni, me dpt rasa... me tak perlu menunggu dgn sangat lama berbanding penantian me sebelum2 ni (Mayb sbb maya pun ikut temankan me so me bleh la abiskan masa sembang2 ngan dia).

Raya tinggal tak sampai 4 hari aje lagi. Ermm kat umah tu bersepah2 & belum berkemas. Buat kuih lagilah... InsyaALLAH takde aral melintang, me nak stat wat kuih mlm nanti. Tupun, mak sempat pesan suh belikan dia oven baru semata2 tuk pastikan perjalanan membuat kuih nanti berjalan lancar.

Sbnrnya me mcm byk nak berkongsi kisah kat blog ni. Kalau boleh, me tak nak berahsia ngan blog sendiri. Tapi, al-maklum... kadang2 me pun nak pastikan private life me tak dijadikan bahan tontonan. Tambah2 me ni agak dikenali jugaklah (ni bukan statement nak bangga diri tau. Kenyataan!). So... tuk pengetahuan kalian semua, me dah create blog baru utk me tulis apa aje yg me rasa nak tulis secara peribadi. (Blog baru ni me mmg privatekan tuk tatapan seseorang yg istimewa dlm idup me :">)...

Ingat lagi tak, me penah cite ttg sesorang yg me penah admire dlm entry dulu2. Mesti sumer tertanya2 apa dah jadi ngan mamat yg me admire tu, kan? Sbnrnya takde apa yg berlaku ant kami. Kami masih berkawan mcm biasa. Cumanya... rasa admire kat budak tu, dah ilang. "Ish... teruknya 'Damya Hanna' ni!" Me tahu... mesti statement tu yg keluar dr pikiran sesiapa yg ikuti kisah kat blog me ni, kan?

Tapi nak wat cemana... mmg itu yg me rasa sekarang ni. Me pun tak pasti bile 'rasa' untuk budak yg me admire tu ilang. Yg pasti... skrg ni... me dah temui ssorg yg lebih istimewa dr yg sblum ni. Yg mmg konpem dah buatkan me bahagia dan ceria lately ni. Haha... :P

Siapa? Kat mana me jumpa? Sumer tu biarlah rahsia. Rasanya cukup takat ni me bercerita. Harap2 sumer dpt agak ape yg me sdg lalui skrg...

Lots of Love,
Damya Hanna @ Intan.


Damya Hanna posted @ 12:59 am