<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 25 October 2007

Surprise to Apit & My new blogskin!

Dah sehari me tak tinggalkan catatan kat blog, rasa macam banyak gileryg me nak citekan kat sumer. Ermm tapi nak stat dari mana? Keylah camni!Me mulakan cite dari plan nak surprise kan Apit (satu2nya adik lelaki me yg genap 24thn hari ni).

Inspiration of idea : Me myself
Dengan kerjasama : Lela & Ijam (Kazen)
Pelakon Utama : Maya (Youngest sis)
Pelakon Extra : Ain (Bakal sis in law me)
Spesial Appearance : Mak & Bulat (Adehh... hampir2 terkantoi)
Turut mengundang : Rakan2 Apit sekalian alam.

Sebenarnya, plan ni bukanlah macam plan 'Wa kene Beb!' yg dak2 Vf plan tuk besday me aritu. Me just nak wat yg simple. Yang tak memeranjatkan tp cukup meninggalkan kenangan.

Plan mcm ni : Konon2nya Maya & kawan dia (naik motor) melepak kat Restoran Kapal Kg Baru. Bile nak balik tu, buat2 mcm motor rosak, then nak suruh apit datang tgk2kan. For info, adik me Apit ni mmg arif bab2 menggobek moto. Kat umah tu, dah macam bengkel bile tibe ujung minggu... :p

So, Me dah adjust ngan lela & nizam, suh kumpulkan kawan2 apit kat kapal. Nizam plak adjust ain suh ain ajak apit kuar dating so that, senang nak suh apit dtg sbb dia kat luar. Manalah tahu, tetiba die nak tido awal plak smlm kan?

Dlm kul 11.40 mlm mcm tu, maya pun sms apit suh dia dtg tgkkan motor kawan die yg invisible tu. Entah camne, me dpt tahu dr ain yg apit kene balik sbb nak bukak khemah. Alamak! Tkkan camtu lak kan? So, cepat2 me col umah suh mak wat ape2 cite kalo apit col bgtau yg die kene turun kl jap sbb nak tgkkan moto kawan maya. Kebetulannya apit mmg col mak & gitau yg dia nak balik jugak sbb nak amik tool. Seb bek mak kate tak payah + Ijam dah col Bulat suh cancelkan plan bukak khemah. Maya pun dah bgtau yg kawan die ada tool.

Plan dah hampir menjadik dan sampailah ketibaan apit kat restoran kapal tu, plan tibe2 terkantoi sbb die dah ternampak keta me tgh terparking megah kat situ. Mula2 apit ckp, die ingat me ngan maya mmg ada kat situ sbb melepak ngan kekawan moto. Ntah bile masa pulak me ada kawan2 ngan budak moto ni? Hehe... Tapi, tibe2 die nampak keta kazen me ngan kekawan die kat situ... adessss... menyesal tak nyorokkan sumer keta2 tu dlm beg. Haha... kalo leh wat camtu, kan? Ermm...smpai situlah plan kami berjaya!

Ape yg pasti, me tahu apit mmg gembira sbb 1st time dlm 24thn seumur hidup die, inilah kali pertama besday die dicelebrate ketika jam melepasi angka 12.00 tgh malam. Seb bek kekawan die takde plan lain. Mana tau nak main baling telur & tepung ke... bukan leh caya!

Tutup cite ttg besday apit. Me tibe2 teringat yg me dah ada skin blog yg baru. Amacam? Clear x? Acctually, smlm borak2 ngan paiz & shem, me baru tahu yg blog me sblum ni agak menyakitkan mata untuk mmbaca. Sbnrnya, bile me view kat laptop & pc me kat umah tu, me nampak skin yg sempurna & takde cacat cela sampailah paiz send pic blog me yg menunjukkan ape die yang nampak. Terperanjat gak mula2. Tp takpe... me dah dpt skin yg dah puaskan hati me wat masa ni... Semoga sumer pun berpuas hati!


Ni pic kek besday me

My vf frens


Apit & Ain (on his besday)


Apit's Fwen




Damya Hanna posted @ 12:27 pm