<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 31 October 2007

Wendu...

Me rasa penat nak ngadap draf manuskrip. Sibuk carik idea untuk draf bab2 klimaks, tibe2 me rasa nak update blog. Erm.. maybe me dah ketandusan idea untuk menulis hari ni. Me kena relaxkan otak me untuk seketika. Ah, sebenarnya byk relax dr wat keje. Ampes tul!

Semalam me tido lmbat. Sebabnya me bercadang nak temankan maya wat keje untuk assesment die. Kebetulan dlm kul 12.30 mlm camtu me dpt phone call dr sum1. Borak lama gak ngan die smpailah jam nak dekat kul 1.30 mcm tu. Emm...me kene tinggal lg mcm biasa!

Kalo nak diikutkan, me sbnrnya takde idea nak bercerita ape2 kat blog hari ni. I have no topic! Me tak nak ntry kali ni jd mcm entry Agus yg me bace kat blog die smlm. Ade ke die bercerita ttg hari. Kalo tnye kat budak2 tadika, dierang pun tahu! Dodol nye Agus!

Akceli, me ade clas gitar petang ni. Tapi sbb me rasa malas giler nak gi, so me dah sms cikgu suh cancel clas. Lgpun last week, me tak smpat nk praktis sbb tak bawak balik pick. Yg ada kat umah pun keras smcm. Kebetulan, maya mcm rushing nak gi clas pg tadi. So, lepas mandi, me siap2 terus gi anta dia. Tak smpat lgsung nak pegang gitar!

Adess... nape tibe2 me terasa sumthing plak kt hati me ni? Adakah ini yg dinamakan rindu? Eceh... poyo je ayat! Mungkin sape2 yg tak kenal hati budi me akan rasa me sangat poyo dlm entry nih. Tapi... me tak kisah! Hak masing2 nak menilai diri me macamana, kan? Yg me tahu... me mmg sedang rindu pd sum1 tu. Rindu yg mcmana? Ntah. Tak bleh nak timbang (macam yg sum1 tu selalu kate kat me!).

To Shem & Molly yg dah spend masa 3 hr 3 mlm ngan me kat JB, rasenya dierang byk mndengar celoteh me yg bukan2 ttg sum1 sepanjang kami berada kat JB sane. Kalo nak diikutkan takdelah celoteh byk manepun, just ape yg me rasa nak beritahu bile teringat kat sum1 tu. Ne way... thanx a lot my prenn...

Aik... dlm takde2 cite, dah byk gak yg me ngarut kat sini rupanya. Haha... lantak koranglah sape yg bace ntry nih. Sekurang2nya, me dpt rasa ntry ni lebih menarik kalo nak dibandingkan dengan ntry AGus yg lepas. Tul tak?


Damya Hanna posted @ 11:49 am