<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 6 November 2007

Yolz Nikah





Alhamdulillah... Selamat dah seorang kawan Vf me bernikah hari ni. Dengan 2 kali lafaz, Ridhwan bin Idris ataupun nama samaran dlm Vf: Yolz berjaya menjadi suami kepada Zarita atau nama Islamnya, Syafiqah bt Abdullah (membe VF me gak) lebih kurang kul 11.30 pg bersamaan 5 November 2007.

Me bersyukur sgt2 sbb ramai rupanya kekawan me dah beralih peringkat. Dr remaja ke dewasa. Dari bujang ke title berumahtangga. Tak sangka yg zaman seronok2 kami dah berlalu dan masing2 dah pandang ke masa depan!

Ne way... congratulations to Yolz & Ita... Moga jodoh berkekalan hendaknya! Thanx jugak kat kekawan lain yg sudi turun Shah Alam bg menyaksikan majlis akad nikah Yolz yg simple kat Surau Bangunan Sultan Idris Shah Alam pg tdi. Antara yg hadir : Sis Mia, Annieza, Idazgirl, Wan Ed, Agus, Mamat & Cikgu Zaini. Pd yg tak dpt hadir, its okey. Ada gamba2 yg dah diambil sebagai kenangan! Huhu...

Abis acara menikah, me terus cabut ke opis. Tgh ngadap laptop nk update blog tibe2 AGus col ajak lepak minum kat Miraasa. Bergegas ke sana... ada Wan Ed, Agus, Mamat & Zaini. Zaini tibe2 bg kad kahwin die lak. Ish... sorang lg dah nak kawin. Me bile lg? Huhu... lambat lg kot. Lum tibe masanye. Calon? Ehem...ehem...:P

Tgh lepak2 tiba2 Gab nak dtg & a few minutes later, pengantin baru smpai & juin lepak ngan kitorg. Borak itu ini, me terpaksa undur diri sebab baru teringat yg kat kedai takde org. Ish... Agus & Gab nak dtg opis lak, nak pakai intenet. Sabar jelah. Dah la pakai intenet, then menggunakan ym id me duk nyakat paiz, elina & Shem. Cian dak2 tu. Seb bek me smpat tersedar. Kalo tak :-ss

Pas Gab abis gune intenet, die juin Agus kat pc me lg satu. Me lak amik alih laptop. Terus borak2 ym ngan Shem & tetiba Shem suh wat Conf ngan mol. Bertiga mami jarum mcm biasa. Tgh syok2 MJ, Paiz lak nak juin sekali. Sebok je dak tu. Me pun bermurah hati invite. Berempat MJ smpai la maya tetiba SMS gitau yg die dah abis xm & suh jmput. Adesss... me terpakse undur diri. Tak dpt nak borak lama2 ngan dak 3 org tu lg. :-<

Tak kisahlah kan? Yg penting, ape yg kami MJ kan hari ni dlm conf, tamat hari ni. Malas nak cite2 dah akan dtg (wpun kekadang ade gak tercite2). Tmbh2 bile me ngan Shem ngumpat pasal dak sengal kami tuh (bkn dak sengal Mol tau). Menyampah gilosss. Tak tau la die sedar lg ke tak yg die dah jd dak sengal pd kami. Yupp mgkin die sedar tp wat2 tak sedar. Tp kalo dah sedar tu, tnyelah kan? Meluat tul! Dah byk kali spend masa sama2 tp tak reti jaga hati kekawan. Tak tau nak pikir ape yg diri sendiri dah buat sblum2 ni! Ermm...:(

Keylah... gtg... dah panjang lak ntry ari ni. Bye. Askum... ;)


Damya Hanna posted @ 12:19 pm