<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 20 November 2007

Hepi...! Dpt sumthing lak tu

Ermm dah beberapa hari meninggalkan dunia ntry kat blog, rasa cam terlupa plak nak tulis ttg ape. Tp, rugi kalo me tak tulis ntry kali ni. Sbbnya nnti me terlupa ape yg berlaku & tak smpat abadikan sebagai kenangan. Huhu...

Hari ni, me tak gi keje cam biasa. Sbnrnya bukan hari ni je, dr semalam lg me tak gi keje. Oppss... hari Jumaat hari tu pun same. Haha... Tak kisahlah korang sumer nak kate ape.

Me bgn awal gak hari ni sbb teringat yg me ada janji ngan sum1. Nk temankan die beli hp kat plaza low yat. Kebetulan, umah agak kelam kabut sbb dapur tgh di renovate utk keselesaan para penghuni rumah. So, lps bgn tu... cadangnya nak sambung tido tp mata dah tak leh lelap. Kebetulan sms masuk, me layan sms tu smpai la dlm kul 10, me on9 jap. Borak2 ngan shem & paiz & min.

Adesss lawak tul perbualan kami hari ni. Byk bermain2 status ym. Tp yg paling ketara, me, shem & min.. Bertukar2 status smpai me rasa penat & tgk jam dah agak suntuk. So terpaksa undur diri.

After Zuhur, me kuar umah. Jumpa & temankan sum1 smpailah jam kul 4 lebih then kitorg g makan. Akceli, me rasa hepi sesangatnye hari ni. Sebabnya, me tak sangka pertemuan me & sum1 agak berbeza dr selalu. Nak tau nape? Sebab me dpt sumthing dari die. Benda ni bukanlah hadiah tp pada me bolehlah dikatakan mcm tu. Kalo nak diikutkan, me mmg nak benda ni & sum1 tahu yg me nak benda tu cuma kewangan tidak mengizinkan, so die nak belikan dulu & afte berkesempatan me leh bayar balik kat die.

Mula2 me tak nak jugak sbb yelah segan la kan nak pakai duit org. Tapi, disebabkan die dah beria2 nak belikan gak... so, me terima ngan berat hati walaupun agak kembang kuncup gak idung ni. Hehe... Tp, me ttp janji nak bayar bile ada duit wpun sum1 ada jawab camni... "Nak bayar bleh, tak nak byr pun xpe! Kalo nak byr lambat2 pun xkisah. Lepaskan ape2 patut yg dulu!"

Statement die! Ish... tak leh. Tak leh! Me kena byr gak. InsyaALLAH... :P


Damya Hanna posted @ 9:40 pm