<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 13 November 2007

Keje... ade gak rupanya!

Hari ni me agak kesibukan menguruskan hal2 di kedai. Okey, me tau sumer tak percaya bile me kate me ade keje sbb mmg selalunya me dtg kedai hanya mengadap laptop, on9 ym, lepak kat forum jazz, blog dan sbgainya xtvt lain.

Tp hari ni, me tak tipu yg me mmg ade keje yg kene setelkan. Mula2 namecard paiz (3 boxes) yg dah siap design tp lum print (sori paiz, abg aku kebzan. Kalo ko tgk die, kesian gile sbb rambut tak sempat bersikat pg td.. "agaknyelah ke mmg rambut die camtu :))"). Then namecard Gab (4 boxes) yg dah siap design tp mcm tak menarik je tgk. Pastu namecard Dany "dak jazz" yg dah setel. Lastly, Agon lak order lg 3 namecard, person yg same. Sumer tu dah watkan me tak sempat mengadap laptop mcm selalu.

Kebetulannya, ada kad kahwin yg kene poskan ke Johor hari ni. Me setelkan mende tu dulu baru dpt siapkan namecard2 lain. Skang ni dah lega skit sbb sumer keje hampir kehabisan.

Akceli, smlm me tak gi opis di sebabkan kesihatan yg tidak memberi keizinan. Manuskrip pun belum bergerak byk sbb dua tiga hari ni agak bz ngan keje2 lain. InsyaALLAH mlm ni, nak setelkan sikit2 ape yg dah ditulis. Kalo dpt edit ikut susunan normal me, mesti dah byk gak tu....

Keylah, me nak kene stop ni! Me nak balik umah. Daaa....


Damya Hanna posted @ 5:22 pm