<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 27 November 2007

Masalah.... sibuk... ntah lah!


Setiap orang ada masalah. Tak penah dlm dunia ni manusia hidup tanpa masalah. Yupp... untuk menjadi manusia yg normal, kita sebagai manusia akan sentiasa diuji dengan pelbagai masalah baik yg besar mahupun yg kecik.

Seperti juga me yg lately ni ditimpa dengan bermacam2 masalah. Tension tu biasalah. Siapa yg tak tension bile tibe2 terpaksa menghadapi semua tu, kan? Hurmm... kena gak hadapinye...

Dah agak lama jugak me tak meninggalkan catatan kat ntry blog. Rindu... siyes! Tersangat rindu nak tgk komen2 org then masuk blog rakan2 tercinta me. Arghh... maaf lah wahai rakan2 sekalian. me agak kesibukan dgn mcm2 perkara yg berlaku sejak akhir2 ni.

Me kene siapkan manuskrip tp mcm dah tak yakin leh siapkan end of diz year. Kekadang ngadap manuskrip dr pg smpai ke malam tp dpt tulis dua tiga page A4 aje. Mmg tension! Mata penat sbb berulang kali baca perenggan yg sama. Tp... paling tidak pun, me dah taip lebih separuh dr yg me bajet tuk manuskrip kali ni.

Keylah all... mgkin wat masa ni... ini ajelah cite terbaru dr me. Pas ni, kalo blog me tak berapdet, me mintak maaf byk2 sbb tak dpt nak tumpukan perhatian pd blog untuk tempoh2 akhir thn ni. Harap sumer mengerti. Salam ;)


damya hanna


Damya Hanna posted @ 5:16 pm