<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Friday, 9 November 2007

Sindrom yg bukan2...

Me bermimpi lagi. Mimpi yg cane? Susahnya nak menggambarkan ape yg ada dlm mimpi. Tambah2 mimpi ni mmg dah kite tau, ia adalah mainan tido...saje nak isi masa kegelapan kita, supaya kita boleh kenang pd esok hari. Mimpi ni kekadang ada petandanya. Terpulang pd kita nak terima mimpi tu dari sudut negatif ataupun positif.

Tutup cite ttg mimpi... Akceli, me baru je balik dari open house kat umah mak mentua abg sulong me. Aritu makcik ni dah wat open house tp kali ni sbb anak2 dia nak celeb8 besday dia, so kami sekeluarga diinvite lg.

Bestnya menu die...ada soto, macaroni, nasi lemak ngan desert. Tapi me makan soto (2 kali me tmbah) ngan macaroni je. Balik cepat pun sbb mata dah ngantok. Sok plak dah ada plan nak gi open house umah agus. B4 tu, nak kene gi Puchong amik banner yg diorder oleh paiz. Ermm...

Skang ni jam dah menunjuk ke angka 11.30 mlm. Me baru je jenguk2 blog & tersedar yg dah bbrp hari gak me tak tinggalkan catatan. Mcm ilang idea pun ye. Tak tau nak cite pasal ape. Honestly, sindrom yg sama berlaku kat blog me yg lg satu. Nape ntah ngan mud me lately ni. Nak kate tak hepi, tiap2 haripun ketawa. Nak kate sdg bersedih, tak de plak me termenung melayan perasaan.

Tapi, me rasa sindrom malas nak mengapdet blog ni ada kaitan dengan kesibukan me mencari idea tuk novel ke6 me skrg ni. Yeah... page mmg bergerak tp masih tak byk. Idea sentiasa idea, mud plak tk selalunya sempura. Ecehhh... ayat cam berpantun plak! Huhu...

Oh ya, mungkin gak sindrom ni ada kaitan ngan feeling yg sedang berlegar2 kat pikiran me skang ni. Yeah... i miss my sum1 very much. Kalo buleh ditimbang, mgkin dh berkali2 jarum penimbang tu berpusing ikut arah putaran jam. Masuk hari ni, dah 6 hari sum1 tu tak kirim apa2 berita. Apakah dia juga mengalami situasi yg sama dgn me skrg ni? Ehem...ehem...blushing la plak!


Damya Hanna posted @ 11:45 pm