<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Sunday, 25 February 2007

Lastly... it come!



Damya Hanna posted @ 11:41 am
| 4 Comments |


Saturday, 24 February 2007

Shooting JAKIM

Assalamualaikum.
Ermm... jumpa lagi minggu ni... ada gak yg sudi masuk blog. terima kasih byk2 kerana sudi memeriahkan blog sy yg simple mimple ni... :p
Sepanjang minggu sy di shah alam, takde apa yg menarik untuk dikongsi bersama selain kisah sy dipanggil pihak RTM, Jakim yg sudi memilih sy sebagai artis jemputan *konon-konon* untuk segmen remaja (kalau tak silap) yg biasa ditayangkan pd hari rabu jam 6.30 ptg, tv1. Terima kasih byk2 tuk kak leen dan krew2 rtm yg peramah. Malu gak bile bercakap kat depan kamera nih... alhamdulillah segalanya berjalan lancar. cuma ada beberapa scene yg belum setel lg... :D
Uishh... tinggal lg 2 hari je rupanya? Waahhh... lg tak sabar nak melaluinya. mesti semua tertanya2 kan? Sebenarnya bukan berkenaan novel terbaru sy tapi berkenaan angan2 sy yg bakal jd kenyataan insyaALLAH. Apa yang akan berlaku ye? Semuanya bergantung pd dua hari lg... Jgn risau pd pengunjung setia blog sy, segala kisah akan saya khabarkan...
Berkenaan novel terbaru, diharap semua dapat bersabar. Semuanya masih lg dalam pemerhatian pihak editor. Tiada janji yg dapat sy taburkan buat semua berkenaan bilakah buku sy akan diterbitkan.... Segala2nya bergantung pd proses pengeditan... kata orang, sabar itu separuh dari IMAN... ;)


Damya Hanna posted @ 12:18 am
| 3 Comments |


Tuesday, 20 February 2007

Marhaban Nisa Naqiba



Hai... asaalamualaikum untuk sumer. Apa kabar? hopefully sihat2 hendaknya. Ermm cuti dah pun habis. Esok macam biasalah nampaknya rutin harian akan bermula kan?

Saya pun malam nnti nak bersiap2 macam biasa balik ke shah alam. Tapi mungkin esok terpaksa menangguhkan dulu waktu kerja kerana ada urusan yg perlu diselesaikan.

18/2/07 tempohari adalah tarikh keramat buat anak sedara termuda yg baru saja lahir tak sampai 3 bulan... keluarga tercinta meraikan majlis akikah dan marhaban untuk si kecil Nisa Naqiba. Kebetulan, tarikhnye sama dengan hari ulangtahun ayahanda tercinta saya. Salam ulangtahun untuk abah... Hehe... usia semakin bertambah!

Alamak, 5 days to go! Tak sabar rasanya... Nak tau apa yg akan berlaku 5 hari nnti? Saya akan ceritakan nnti. Kalau cite sekarang, tak surprise lah kan? hehe... jumpa lagi... salam tuk sumer...



Damya Hanna posted @ 12:10 pm
| 6 Comments |


Saturday, 3 February 2007

Dah ketinggalan jauh rupanya...

Assalamualaikum tuk sumer... ermm dah jauh sy meninggalkan tarikh entry sebelum ni rupanya. tak sempat nak update blog. hehe... sorry kepada pengunjung setia yg mungkin menunggu apa2 berita dr saya. terima kasih juga kerana masih setia mengunjungi blog sy ni walau tiada apa2 berita yg terbaru saban hari.
novel sy masih belum habis diedit. nak masuk minggu 4 dah ni. aduhai... byk rupanya nak kena tambah dan edit. takpe, demi kepuasan para pembaca, sy perlu tabahkan diri...
Ermm... apa nak cite ekk? Sepanjang tarikh sy tak update blog, rasanya takde ape2 yg berubah dlm hidup sy. Rutin masih sama. Ulang-alik shah alam-cheras, kerja dan menulis seperti biasa. okeylah sumer... apa2 nnti sy update lg... salam...
damya hanna~


Damya Hanna posted @ 10:20 am
| 1 Comments |