<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 12 December 2007

Just for a while...

Fuhhh... lama kan me tak mengapdet blog? Me tahu yg kehadiran me begitu dirindui rakan2 dan pengunjung blog sekalian. Rasanya tak perlu diungkap dengan kate2, me dah dapat merasainya sendiri. Hehehe....

Akceli, me bukan aje tak dpt nak mencuri sedikit masa untuk tinggalkan entry kat sini, tp honestly me jugak dah lama dah tak bersosial ngan kekawan mcm satu ketika dulu. Siyes... rindu banget sama budak2. Baik dak2 VF mahupun dak2 Jazz, sumernya me dah lama tak jumpa.

Dalam sebulan ni, me bnyk menumpukan fokus pd manuskrip ke-6. Alhamdulillah dah byk gerak dan page pun dah lebih dr separuh dr yg me bajet. Cuma sedap ke tidak jalan citenya, me tak pasti. Kene tunggu siap & dikomen oleh para editor.

Takde xtvt ape yg me buat selain menulis, menulis dan menulis. Cuma baru2 ni me dijemput oleh Pihak Alaf 21 untuk ke Sibu dan berjumpa para pembaca di sana. Me spend masa 3 hari dua malam ngan rakan2 novelis, kak aisya sofea, kak anis ayuni ngan kak lili haslina. Tinggal plak bilik sebelah2 yg ada connection door, mmg tak selamat bila nak tunggu tido. Smpat bergosip lagi. Huhu...

Ne way, me tak leh lama ni. Still ada benda nak kene siapkan sbb masa dua tiga hari yg lepas me tak smpat nak ngadap manuskrip atas sbb kesihatan yg tak berapa bagus. InsyaALLAH mlm ni me akan menyambung perjuangan yg tergendala...

Salam...;)


Damya Hanna posted @ 6:59 pm
| 10 Comments |