<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Monday, 10 March 2008

Agus kawen akhirnya. Tahniah!

"Kau bila pulak, intan?"
"Entahlah. Lambat lg kot!" me menjawab sambil tersengih2.
"Nak tunggu apa lagi?"
"Aku bagi peluang kat korang sumer jalan dulu. Nanti sng time aku, korang sumer datang bersama pasangan masing2."

Itulah di antara bait2 perbualan me ngan beberapa orang membe vf yg bertanya soalan 'bile nak kawin' di majlis perkahwinan AGus & Nisa yg telah selamat diijabkabulkan pd 8 Mac 2008 di mana majlisnya berlangsung pd 9 Mac 2008 yg lalu.

Mmg ramai Vf members yg datang dan ada di antaranya adalah dari kalangan membe2 dari johor dan perak selain selangor dan KL yg wajib hadir. Kalo nak diagak2 mungkin lebih 20 orang jemputannya adalah di kalangan kami sendiri. Huhu... ape lg, sumer wat cam umah sendiri lah kan?

Sebelumnya, M'sia telah dikejutkan dengan pengumuman keputusan pilihanraya umum ke-12 yg menyaksikan pihak BN menang dgn hanya majoriti mudah yg tak sampai 2/3 dari jumlah yg sepatutnya. Walaupun agak terkilan (sbb me org kerajaan. Huhu!) tp me yakin di sebalik keputusan ini ada hikmah di sebaliknya. So, kite tunggu & lihat apa perubahan2 yg bakal dilaksanakan oleh kerajaan baru kite demi keselesaan kite sebagai rakyat Malaysia akan datang. Asalkan negara kita aman, sudah memadai!

Aktiviti me sepanjang cuti hujung minggu yg lalu...

SAbtu : Selepas slmt klik undi, me, akak, maya & apit gi pertama sbb apit nak carik brg. Sambil2 tu smpt kami berjalan ke CM yg dah agak lama kami tak pergi. Best jugak gi jejalan sana. Rasa mcm baru tersedar yg negara kite ni kaya ngan brg2 servenir. Biasanya beli servenir kat tmpat org lain, kan? Haha...
Oh, ye! Me terlupa nak gitau shem yg servenir die masih berada di dlm keta. Shem, ingatkan aku nak kasik kat ko nnti ye???

Keluar aje CM, kitorg terus balik umah. Tertido jap lepas layan Tv (mak ngan abah takde, balik kg sbb ade kenduri kawen). Mlm, me ngan maya kuar jap gi kajang sbb nak carik kain untuk final project maya & me smpat la beli sepasang dua untuk kain baju me sendiri. Alasannya, tahun ni ramai membe yg kawin, so kene pakai baju baru. Keh keh...

AHad : Gi kenduri kawen agus & nisa! Smpai umah dah nak masuk Asar. Seb bek sempat solak zuhur. Pastu petangnya, maklong johor datang kat umah ngn family dia. Malam, long pulak dtg lepak2 kat umah.

Dlm kul 4 pg td, me ngan maya bgn sbb nak anta mak ngan abah ke LCCT yg akan bertolak ke Padang, Indonesia. Berjalan aje parents me nih... Then, hampir ke kul 7.00 pg, barulah me ngan maya berangkat pulang ke SHah Alam.

Sampai je kondo... me pun... Zzzzzzz...

Tu je cite setakat ni... nak uplod gamba tp lambat plak 'Gigi Biru' (bluetooth) ni wat keje. Ampes tol... Nanti kalo me igt, me uplod, key. Tp kalo dah tak sabar sgt nak tgk gamba, klik je lah kat blog Shem. Mesti ade sane.
Salam..

P/s: Nak ambil kesempatan ucap tahniah kepada Barisan Nasional. Wpun menang tipis, pilihanraya kali ni telah membuktikan yg rakyat masih memerlukan khidmat BN sebagai peneraju utama kerajaan. All the best to Malaysia!!!


Damya Hanna posted @ 1:24 pm