<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 6 March 2008

Lepak2

Alhamdulillah. Loan Mara untuk kedai akhirnya dah lulus! Awal pagi smlm, me bangun dan siap2 untuk ke kedai setelah lebih 3 bulan tak masuk ke kedai demi menyiapkan manuskrip keenam. Suasana di kedai masih sama. Takde ape yg berubah. Harap-harapnya lepas dpt loan... kedai akan lebih berseri-seri dengan pembelian mesin2 baru. Aminn...

Setel urusan agreement, me ngan maya bertolak ke Pj coz mcm biasa 'maya nak beli kain utk final'. Sebelum tu, maya dah roger akak nak ajak makan same2 sbb kami belum mengisi perut sejak pg. Tp akak lambat plak abis keje. Lastly, me gi makan dulu ngn maya kat swensen SS2 & afte half an hour camtu akak sampai ngan kawan dia kak sal.

Pas mkn, me ngan maya terpaksa balik dulu sbb masa tu kami belum setelkan solat ASAR. Singgah masjid tp masa amik wuduk, tau2 je azan dah berkumandang. So, kami hanya bersolat jemaah maghrib di section 14, pj. Setel sumer tu... kami terus berangkat ke taman melati.

Macam biasa, sesi melepak ngan dak2 VF. Kalo nak diikutkan, sbnrnya takde sesi melepak or gosip2 minggu ni until kenduri kawin AGus. Tp disebabkan paiz nak jumpa me atas urusan keje, me terus kasi cdgn spy kami berjumpa bersama rakan2 lain, so that bleh la me agih2kan servenir dr brunei.

Lokasi pilihan : Kuey tiow Mali, Gombak.

Mlm smlm tak ramai yg juin. Yg ada, shem, maya, paiz, zana, rahma, she & acap. Agus terpaksa tarik diri last minute sbb sibuk menguruskan hantaran untuk majlis kawen die. Konpem tgh sibuk menghafal rukun nikah atau menghafal bait-bait akad untuk majlis nikah sabtu nanti. ekekek... sabar jelah agus. Ape2pun gud luck ;)


Damya Hanna posted @ 11:46 am