<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 24 April 2008

Ampes sungguh rasanya!

"Bila aku sudah tiada...
Simpan semua bajuku...
Jangan beri kat suami baru..."

Ampes betul abang sulong aku tuh! Sesuka ati die je nak ubah lirik lagu orang. Masa mula2 dia nyanyi lagu yg sebetulnya dinyanyikan oleh kumpulan Hujan, aku rasa cam best je dengar. Part masuk je lirik baris ke dua aku dah tersenyum. Part baris ketiga, aku terus ketawa berdekah2.

Along aku nyanyi sambil pandang muka wife dia yakni kakak ipar aku yg wat muka selamba aje. Malas nak layan agaknya! Haha... lantak arr sane.

Hari ni, adalah hari yg paling byk aku mkn. Start dari lunch, aku rasa perut aku tak henti-henti diisi dengan pelbagai jenis makanan.

Lunch - Nasi + lauk ayam goreng + kerabu mangga + kuah lemak cili api.
Petang sikit - Laksa penang kongsi ngan maya (kaw! kaw! punya laksa.)
Petang banyak - char kuey tiow (kongsi ngan maya gak)
Malam - Laksa sepinggan.

Perghh... perutku kembung. makan dengan banyaknya. sudahlah kesihatan masih tidak menunjukkan tanda-tanda mahu pulih... degil plak makan makanan yg pedas2 & berminyak..

Semalam, photoshoot utk magazine dara.com kat kumpulan karangkraf berjalan dengan lancarnya. Lepas abis sesi bergamba ngan kak mimi, ada sesi interview pulak ngan kak azlin yg bertugas untuk magazine tuh. dia siap kasik senaskah compliment dara.com kat aku & aku diberi peluang membelek dara.com untuk keluaran mei. Hehe... best!



Damya Hanna posted @ 1:25 am