<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Friday, 4 April 2008

Rindu + cuti2 malaysia...

Rindu...rindu dan rindu. Aku sangat merindukan die. Rindu yg betul2 rindu. Umpama lagu rindu serindu rindunya nyanyian spoon dulu... uweekk...

Ke mana die menghilang? Dah lebih seminggu dia menyepi. Siap arr bila die muncul nnti. aku akan merajuk sekuat hati. Ceh... leh ke camtu? Ke aku nak ckp kat die yg aku rindu giler? Ah, tunggulah bila waktu itu tiba.

Mlm ni... segala penantian akan berakhir. Jalan2 & trip cuti2 malaysiaku bersama rakan2 VF akan bermula. Kalo dulu aku takde rasa apa2. Hari ni aku dah mula merasakan kehangatannya. Sbb... aku baru je lepas pack kain, baju, suar, itu & ini suddenly hati dah berkobar2 nak sampai di pulau.

Smlm dlm kelas Gitar, tetiba agus SMS...
"Intan, joko pesan jgn lupa bwk gitar."
"Demit!" Aku berkata2 di dalam ati.

Sbnrnya, ikutkan ati ni mmg aku mls nak bawak gitar ke pulau. Bkn ape, bdn kecik aku ni dah sarat ngan beg baju & beg sandang tepi. Nak tmbah lg ngan gitar? Arghh... tp kesian lak bila pikir2. Masuk msg agus smlm dah 3 org penah SMS kat aku ttg perkara yg sama. Nak tak nak aku akhirnya bercadang bawak gak gitar ke pulau. Tapi bersyarat...

"Suh joko pgg gitar aku spjg perjalanan. AKu cuma bawak sampai ke Pudu aje nnti!"
"Alrite! jgn lupa kepsi sekali." pesan agus utk msg seterusnya.
"Kepsi? ape tu? aku tau pepsi je."
"Kalo kepsi ko tak paham, pepsi pun xpe ar.. =))" agus jwb camtu. Hampes tul!
"Ke kepsi tu singkatan kepala besi!" aku reply.
"Tak lah. Kepsi tu singkatan pada aku luku pala ko :-W" Agus jwb lg.

masa tu aku rasa cam nak gelak guling2. Dhlah agus tak gitau kepsi tu ape. Bile aku kasik contoh ayat, dia nak marah lak. Haha... lantak arr sane. Aku dah tak sabar nak gi pulau. Yahuuuu....


Damya Hanna posted @ 11:10 am