<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 3 April 2008

Shopping...ermm!

Aku baru je balik dr KL. As usual, teman maya gi beli kain sbb kat Kamdar Midvalley smlm takde lak kain yang dia nak. Aku gak sbnrnya smpat singgah Midvalley lg utk kedua kali sblum ke KL. Sbbnya aku terpaksa ke butik esprit utk mmbuka tag yg dierang tak bukak masa aku beli beg kat sane smlm. Ampes tul! seb bek masa masuk parking td tak lebih 20 minit so, parking - free. pas ni, sape nak parking free... shopping 20 minit pastu kuar, pastu masuk balik. Tp sape yg sengal je kot akan wat camtu. Heh...

Smlm aku sgt tak puas bershopping. Cdg ngan shem nak shopping same2 ngan zana, mol & ida. Tp otw nak ke sana, federal highway jammed giler. Aku ikut NPE kuar kat pantai dlm pun still jammed. Masa aku byk terbuang dlm keta. Smpai midV dah nak dkt kul 9.00. Aku terus amik keputusan utk wat haluan sendiri. Soh shem & rakan2 lain bershopping dulu sbb maya lak nak gi kamdar caik kain (tp takde cam yg aku ckp kat atas tu.)

Dah abis beli brg aku & maya, baru aku pasan perut aku lapar giler. Shem kata zana pun lum mkn. Kitorg plan lepak kat food court atas tu tp kedai sumer dah nak tutup. masa aku beli makan ngn maya, kaunter gerai air sumernya dah tutup. Tercekik2 rasa tekak. Borak2 jap ngan dak2 tu, finally aku ngan maya terus berangkat pulang ke shah alam.

Arghhh jln masih jammed. Dah lah nak caik air... masa tu gak jln nak jammed. Ikutkan hati, nak aje bukak tingkap, tadah air ujan pastu telan. Tp terperasan, driver lori taugeh kat sblh lane tu pandang2 plak mcm nak ngurat (demit!) Plan tergendala!

Sampai shah alam jam dah nak dekat kul 11.00. Singgah 7E terus beli air. Lega!

P/s : Tak mo dah mkn food court kalo smpai MidV kul 9 mlm. Pasni, kalo lapar... aku sanggup bawak keta gi caik gerai tepi jln asalkan time mkn ada air kat sisi aku. Huhu...!


Damya Hanna posted @ 4:43 pm