<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 20 May 2008





Pagi tadi bgn pagi, konon2nya nak gi uruskan kete kat chan sow lin tp pas msg abg Min, dia kate brg kete yg diorder utk kete aku akan smpai selewat2nya hari khamis. Arghh, sangat tensi! Sbbnye, tingkap kete aku yg tak leh tutup minggu lepas, dah berjaya ditutup tp tak berjaya diturunkan lepas abah gi anta kedai, ikat tingkap tu. Sabo je ahh!

Minggu yg lalu, mcm2 xtvt yg aku lalui. Sumpah aku tak tipu, minggu lepas adalah minggu yg paling memenatkan aku. Eceh, leh ke gitu? Leh aje sbb aku tak penah rasa sepenat tu selama ini.

Gara2 final assessment maya, aku terjebak sama. Demit! Kene tolong dia mcm2 sbb kesiankan die yg byk keje. Tu arrr main2 aje tahu. Bile free, duk ngadap intenet. Ish, seb bek aku baek hati. Haha...

Selama ni, aku tak penah2 aku tolong maya wat pattern baju. Tak penah aku tolong die tampal ilustration kat board. Tak penah aku tido lewat pagi di hari yg berturut2 dan kemudian kene bgn awal sbb nak tolong dia lagi. Sakit2 pinggang aku ni. Umah mcm tongkang pecah. Bilik plak cam tmpat kucing beranak. Ntah bile nak kemas.

Pas setel assessment maya, die nyer show plak berjalan, hari sabtu aritu. Yg bestnya, ada model yg dah berkenan kat seluar yg die buat. Siap sms lg nak beli suar tu. Satu permulaan kerjaya utk maya. :> Aku tumpang gembira. Kebetulan, die dpt tawaran utk diinterview keje kat satu butik pengantin puchong prima. tp kate maya, die tak mau sbb die kan ada impian nak bukak kedai kraftangan? sukati ko lah maya. asalkan ko gembira.

Mlm Sabtu, aku shem, zana, paiz ngan dodi bertolak ke melaka. plan awal nak gi kenduri kawen apis ngan naim, membe vf kat johor. tp masa kenduri kawen apis, ada lg bbrp membe dr kl yg sampai. tp kami tak bergerak secara saing. ntah arrr.. lately ni ada mcm2 internal problem yg melanda. Malas nak cite panjang2 sbb internal problem ni mcm remeh pd aku tp disebabkan ada pihak2 tertentu yg berfikiran cetek dan berperangai cam bebudak wpun umo dah meningkat dewasa, nak anggap perkara2 remeh tu sbg satu masalah dan isu. Isk...

Aku rasa dah takde ape nak cite. Nak gi sambung ngadap manuscript yg dah seminggu lebih aku tak sentuh. bye.


Kenduri kawen rahma minggu lepas. Selamat Pengantin Baru Rahma & Sahak.



Damya Hanna posted @ 9:22 pm