<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 7 May 2008

Malasnya aku nih!

Malasnya...

Beberapa hari kebelakangan ni aku sangat malas. Malas utk mengapdet blog. Mcm dah lame aje tak tinggalkan entry kat sini. Mcm byk sangat cite yg aku nak khabarkan. Tapi kat mana aku nak mulakan?

Arghh... tersangatlah tensi! Tgk2 last date entry aku, bln april aritu. Ceh... dah masuk bln baru rupanya. Ala, mcm tak biase aje korang ni kan? dulu, masa aku bz2 tu bukan aku tak apdet berbulan2 ke blog nih? Huhu...

Adanya aku hari ni adalah utk mengemaskini blog. Aku skang berada kat umah. Bgn awal pagi mcm nak gi kedai. tp terasa malas plak. Akceli, aku bgn awal pg ada tujuan. Nak gi tgk umah yg aku nak sewa bulan depan... tp bila call agent tu, die kate die kat pj plak ade appointment. Hampesss! Mgkin aku gak yg ampess sbb tak wat appointment ngan die dulu. Lastly... aku kene tunggu ajelah agent tu call & konpemkan bilanye dpt tgk umah baru. :D

Aku nak mulakan cite aku kat entry ni dr mana ehh? Ermm stat dari xtvt aku awal bulan aritulah ehh...

1 May 2008 bersamaan hari pekerja! Hari yang paling memenatkan sbb aku bgn seawal jam 9.00 pg semata2 nak juin dak2 VF gi cycling kat Bukit Cahaya Sri Alam. Dahlah hari sebelumnya aku tido jam 5.00 pg gara2 minum nescafe. Seb bek xtvt tu sangat memberi pengalaman manis. Yelah, mana penah aku cycling sejauh tu. Dulu masa kecik... cycling area jln depan umah je. paling jauh pun kedai kat area umah aku. Ni... pergh... naik berotot urat2 sendi kaki ngan tangan aku.

3 May 2008 bersamaan hari sabtu! Abis je tgk konsert AF, aku ngan family kecuali abah balik kg kat Bukit Treh, Johor. Kuar umah nak dekat kul 11.00 mlm. Smpai Johor lebih kurang kul 1.00 pg. Perut memasing lapar, abang2 kesayangan aku & adik laku termasuk anak sedara aku (Riz a.k.a abg mage) terus kuar gi beli makan. Cian nenek... dah tido kene kejut dek kami semua. sekali sekala kan?

Nak dekat kul 3.00 pg gak baru kitorg sumer tido. Tu pun, lepas aku ngan adik beradik lain bersembang sakan & mula mengimbau kenangan mase kecik2 dulu. Yelah, bila lg dpt bual2? Time berkumpul ni ajelah yg dpt bergurau senda pun...

Esoknya tu, aku ngan family bercadang nak singgah melaka. Konon2 nak panjat Afamosa gara2 aku kempunan tak dpt naik masa gi ngan dak2 VF aritu. Tapi... Arghh, gagal lagi! Ni sumer sbb kami gi mkn kat tanjung & sedar2 jam dah kul 4.00 ptg. Takut jln jem, kami terus bercadang pulang ke KL. Sedih aku. Next week tak kire... sblum gi fixer kawen, aku nak singgah melaka gak. Kalo takde sape nak gi... biarlah aku naik sendiri. Eceh, ada bran? Ada kot. tinggal tak bran kalo tersesat jalan. Haha...

keylah... aku nak kene stop. panjang berjela rasanya entry kali ni. kang jd novel, salah siapa?
chiowww...


Damya Hanna posted @ 10:52 am