<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 2 July 2008

kebahagiaan...

Arini lepak umah je dr pg coz ptg sat gi nak kuar gi klcc smntara tunggu mlm nak tgk cinema Sepi ngan shem & da geng mlm ni... Then, cadangnya nak balik kondo sbb maya nak jaet suar utk customer kedua dia plak...

Smlm aku tetiba dpt col dr fixer. Dia ada kat kl. Cesh, bkn nak gitau awal2 pun die turun kl. Xde plan ape2, last2 aku kasik tumpang kondo aku satu mlm utk die & wife die melepak...smpat gak jumpa die borak kat ANi SUp UTARa sblum berpecah kul 7 lebih tuh...

Dua, tiga hari dlm minggu ni... VF masih hangat ngan cite pasal penang. Akceli bkn whole VF bercerita pasal Penang cuma page2 kami yg terlibat jek masih hangat ngan Penang. Kalo nak diikutkan, dlm pikiran aku pun masih wujud kenangan2 ttg Penang. Perghh... kalolah aku leh gerakkan paksi masa berbalik kpd hari smlm, smlm dan smlmnya... Ermm...angan2 takkan mmpu menentang realiti...

Adess... ayat kat perenggan atas tu mcm emo sket plak bunyinye kan? Bkn ape... mmg aku siyes bile aku kate kenangan kat penang sangat susah nak dilupakan. Mgkin dlm masa terdekat nih... aku akan terkenang2 memori masa ke sane. Tmbah2 ngan segala perkara yg melanda dlm hidup aku lately nih, keseronokan di sana mampu mengurangkan kesepian di hati. Ecehhh....dont worry... aku ok. Cume... i'm taking a break for a while. Rilekskan minda. Tenangkan hati. Pikir elok2 ttg diri sendiri demi masa depan yg masih jauh...nak bahagia, bknnye senang. Kene berkorban mcm2 perkara...

Nengok maya bahagia, aku tmpg gembira. Bkn aku tak pasan, spjg perjalanan kat highway plus tu... tgn dia tak lenguh2 naip meset. Takde lah jeles pun... Just riso & tertanya2 sama ada dia memilih keputusan yg betul. Bkn ape, sangat takut die keciwa lg. Sangat riso dia sesat dlm memilih sama ada mengikut gerak hati atau serik ngan apa yg penah terjadi satu waktu dulu kat diri die...

Aku takmolah ckp lelebih ttg maya... just tunggu & lihat. Kalo ada jodoh tak ke mana kan :> Aku doakan yg terbaik utk dia. Of cos aku akan doakan yg terbaik utk aku gak...






Damya Hanna posted @ 3:24 pm