<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 24 July 2008

Kemalasanku...

:: PROLOG ::
Hari ni aku terasa mcm hari yg paling lama aku tido.
Ikutkan hati mcm nak terus sambung tido lg tp bunyik bebudak terpekik terlolong membuatkan telinga aku bingit.
Paksa diri bgn... amik towel... melangkah ke bilik air.
Gedebushhh... desiran air mengalir dan membasahi tubuhku...

::LEMBARAN 5::
Giler malas nak apdet blog. Adeshhh... apa nak jd ngan aku nih?
Tak tahu!
Bulan ni aku rasa sangat gembira sbb secara tak sengaja, piyed aku tak mendatangkan sebarang masalah mcm bulan2 yg lain.
Aku tak sakit perut, aku tak diserang gastrik.
Hairan sungguh! Pelik pun ada. Mgkin kerana aku byk makan doyan yg memanaskan badan. Atau aku selalu minum air madu yg baru dibeli masa kat Cameron aritu. Atau jugak, sblum kene serang sakit perut, aku dah makan ponstan awal2. Huhu...
Minggu lalu, selamat sudah xtvt BBQ VF yg berlangsung kat kebun pak long.
Makanan byk gile masa tuh. Smpai tak terhabis. Nasib baik mak bawak plastik bungkus awal2. Bleh lah bebudak tu bawak balik. Tapi ada gak rasa bersalah dlm diri aku sbb terlewat smpai kat tmpat kejadian. Sbbnya... aku terpakse punggah barang2 yg dah disusun dlm kete gara2 kazen aku nak ikut serta saat2 akhir.
Igtkan muat barang2 tu dlm dua kete. tak sangka plak... byk gile barang2 yg aku kene bawak. Isk... sory kekawan sumer.
AKu terlewat nak dekat 1jam... sangat mintak maaf pd lebih 20 orang yg menunggu masa tu.
Pas xtvt BBQ, kami sumer terus berangkat ke sungai berhampiran. Perghh... 1st time jumpa tmpat mandi yg dlm melebihi ketinggian aku... arus mmg kuat giler. Ngan batu yg sangat banyak tp aku puas hati dpt mandi ngan kadar yg melebihi hadgembira... huhu...Hope kekawan aku pun merasakan perasaan yg sama ngan aku. heheh...
This end of week kami dah ada plan baru. Konon2 nak pi tgk kelip2 kat Taman Melawati. Alamak... pengalaman baru nih.
Kene pi... mak pun dah kasik permission. Tinggal aku takut penat jek sbb sabtu nnti aku dah ada plan ngan family blah abah nak pi main bowling kat Seri Kembangan reramai...
Erm... kalo selalu gini, bile agaknya manuskrip baru aku nak siap? Haha... sabar ajelah...

:: EPILOG ::
Tersedar bila cuping telinga terdengar bunyik suara orang menjerit.
Haishh... budak2 ni lagi!
Aku kehilangan idea. Bagaimana nak tamatkan entry blog kali nih?
Ermmm...noktah!


Damya Hanna posted @ 2:11 pm