<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 27 August 2008

Apdet! Apdet...nilah apdetnye.

Haluu... hallu...
U all miss me?
Yeah, I miss u all too. Heheh...
Adush, rasa mcm tersangat2 lamanya aku tak apdet blog.
Okay, ayat yg dah biasa aku sebut lepas lama menghilang! Tp mmg itu yg sbnr2nya berlaku, kan?

Nak tau tak ape perkembangan terbaru ttg aku? Kalau tak nak tau takpe. Silalah berundur dari blog 'saya'skang. Diulangi sekali lg... SEKARANG! :D

Tp, pd yg nak stay, teruskan membaca cerita aku yg entah ape2 ni, okey?
Ermm, akceli mmg banyak aku nak citekan. Tp tak tau laa aku buleh taip sumer atau aku hanya mampu sebut mana2 yg penting.

Kebanyakan aktiviti yg aku lalui dah ingat2 lupa aje dlm fikiran. Tp latest xtvty ialah... Launching novelis Thriller no.1 Malaysia iaitu Ramlee Awang Murshid. Tahniah utk beliau dgn kelahiran trilogi Bagaikan Puteri, Cinta Sang Ratu dan Hijab Sang Pencinta. Majlis beliau telah dilancarkan oleh aktress terkenal, Puan Ziela Jalil.

Hurmm... aku mmg dah lama tak bersosial. Apatah lg bjumpa dak2 vf. Siyes rindu dah ngan budak2 tu. Bilalah bleh melepak same2 smbil makan char kuey tiow lagi? Isk... Baru2 ni aku melawat baby yolz yg baru lahir awal bulan ogos aritu. Time tu ajelah smpat jumpa dak Vf. tupun tak ramai yg dtg sbb masing2 mcm ada hal...

Apa yg mmbuatkan aku bz smpai tak smpt nak on9 atau apdet blog?
Sbnrnya, aku skang dah menjinakkan diri dlm dunia jahitan sulaman manik. Ni sumer sbb tolong maya setelkan bbrp pasang baju yg kakak ipar sulung aku upah kt dia. Kbtulan maya kene setelkan bbrp tmpahan baju & seluar. So, aku terpaksa korbankan waktu utk setelkan sulam2 manik yg agak bertimbun gak kat umah nih.

Aktiviti bowling plak masih menjadi rutin mingguan. Alhamdulillah markah aku dah agak okey. Mgkin dah ditahap selamat utk tak jd Jlo. Tinggal teknik balingan masih tak berapa betul. main campak ikut suke2 hati aje.

Baru2 ni aku main bowling straight 5 game ngan adik beradik aku yg lain termasuk Lela, Pidah & Danny (bf pidah yg jauh2 terbang dr UK). Kelakar gak bile satu grup ngan mat saleh tuh. Baling bola kemain laju tp ntah kemana aje hala tuju die. Tau2 masuk longkang. Terasa mcm aku yg dulu2 aje. huhuh....

Keylah. setakat ni dulu entry aku. Novel baru? Masih ditahap pertengahan. Research lum abis sepenuhnya.
Sabar ye pembaca sekalian. Nanti dah tiba mud yg dicari, aku pasti menghabiskan novel baru aku seperti yg dijanjikan. Cuma, aku harap kalian doakan perjalanan kehidupan aku lancar2 selalu. Daaa...


Damya Hanna posted @ 2:35 am