<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 3 September 2008

Salam Ramadhan al-Mubarak...

Alhamdulillah... hari ni dah selamat kite sebagai umat Islam di Malaysia berpuasa selama dua hari. Aku memulakan puasa di bulan Ramadhan tahun ni di Cheras. Kebetulan, sehari sebelumnya aku & family berangkat pulang ke kampung di Bukit Treh, Johor sebab saje2 nak jenguk nenek.

Kalo nak diikutkan, pagi ni aku dah balik ke shah alam utk memulakan sesi kerja aku di kedai tp pagi2 lagi mak dah ngadu yg die sakit perut & dah byk kali masuk toilet. Cian kat mak... so, aku ngan maya amik keputusan utk balik pd sblh malam. Tp pikir punya pikir, maybe kitorg balik sok pagi aje sbb maya nak singgah kedai jahit kat Pj. Nak anta tempahan baju pengantin yg die tgh setelkan skang nih...

Sulaman2 manik kat baju yg aku ngah setelkan skang ni, tinggal sikit aje lagi. Dlam 3 pasang baju. Yg bbrp helai dah pun disetelkan. Pas ni, aku nak menumpu pd novel lak. Sambil2 tu bleh curi masa buat kuih raya & kemas umah yg berselerak giler nih...

Aku tau bbrp waktu yg berlalu ni, entry blog aku tak berapa best utk ditatap tp cukuplah kut utk memberitahu kalian perkembangan terbaru ttg diri aku... Nnti aku punya waktu yg panjang, aku pasti menulis macam2 lagi cerita kat sini... orait?
Akhir kata... salam ramadhan sumer!


Damya Hanna posted @ 12:34 am