<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Wednesday, 22 October 2008

Kulitku....

Ermm... aku masih di dlm mood cuti. Ikutkan hati malas nk ke mana2 hari ni disbbkan masalah kulit yg aku alami sejak balik dr Phuket. Bukan masalah apapun... just kulit dah mula mengelupas & menyebabkan aku rasa nak selesa nak berdepan ngan org awam. Huhu...

Sok, ALAF wat open house. Aku tgh pikir2 cemana nak mekap spy takde sape2 yg perasan ttg perubahan kulit kat muka aku nih. Kan best kalo open house tu diadakan dengan memakai topeng ala2 maskuratte party (betul ke ejaan die camtu? Tak sure!). Tp... ngarut je open house raya nak dibuat camtu, kan? Haha...

Apapun... aku skang ni dah mula nak sibuk2 ngan novel ke7. Aku kene bekerja keras utk dptkan hasil yg lebih baik. Hopefully kali ni berjaya memikat lebih ramai pembaca... sangat2 berharap. Amin...


Damya Hanna posted @ 5:57 pm