<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Thursday, 30 October 2008

Tagged lagi...

Aku baru aje layan cite Kekasihku Seru.
Seram tul cite tu tp sedikit keciwa sbb ending die agak rush...
Walaupun gitu, aku ttp salute sbb nilah antara drama seram yg aku rasa mmg seram bila tgk smpaikan bile sorang2 tobat aku takkan tgk. 'seb beklah maya selalu ada so blehla die temankan aku tgk.'

Akceli, aku lum ada mood nak apdet blog. Tp masa sibuk layan manuskrip td tetiba aku gatal tngan nk layan blog shem.
Cesh... tak pasal2 kene tag.
Seb bek soalan die takdelah susah cam soalan SPM.
InsyaALLAH aku akan cuba jwb seikhlas mgkin...

-7 Fakta Tentang DIRIKU-
1. Suke berangan
2. Suke melancong
3. Suka nombor 5 sbb aku anak ke5 dr 7 org
4. Seorang novelis yg dah terbitkan 6 novel (ni pun satu fakta tau. Bukannya statement nak berlagak. Huhu!)
5. Cepat merajuk (tp dun worry. Bile aku dah majuk, aku suke pujuk diri sendiri)
6. Malas nak layan orang yg suke tipu. (Sekali tipu, lain tahun pun lum tentu aku nak caya die lg)
7. Bukan pendengar yg terlalu baik tp bleh la kalo dah terdesak.

-7 ciri Lelaki/Wanita Idaman-
1. Beriman. Solat tak tinggal sbb bleh pimpin aku sama-sama.
2. Gud looking. Tak perlu hensem. Manis je dah cukup asalkan sedap mata memandang. Eceh!
3. Romantik... semestinya tp jgn terlalu melampau. Geli lak kalo melampau2 romantiknya kan.
4. Understanding. Yelah ngan kerjaya aku skang, aku harap lelaki tu faham. Ada masa aku sibuk ngan novel dan ada waktu aku akan sibuk ngan kedai.
5. Ada ahli keluarga ramai sbb keluarga aku pun ramai. Mesti meriah, kan?
6. Ada sifat humor sbb mesti perhubungan kami sentiasa ceria. Haha...
7. Tak halang aku nak lepak ngan kawan2. Takkan asik die aje yg melepak ngan kawan die kan?

-7 mangsa seterusnya-
Keluarga aku ada 9. Tp yg tinggal skang 8. Kalo tolak aku, ada 7 org. So.. itulah jawapannya...
1. ABAH
2. MAK
3. LONG
4. ALANG
5. AKAK
6. APIT
7. MAYA
(Akceli aku takde mangsa yg sesuai. Jd ini jelah caranya aku leh stop tagged ni dari merebak =))


Damya Hanna posted @ 11:03 pm