<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Saturday, 26 January 2008

Halooo...



Assalamualaikum w.b.t

Hi, allz! Pe kabar sumer? Hope sumer sihat2 belaka. Me... takdelah sihat sangat. Macam nak demam aje tp me cuba gak luangkan masa untuk menjenguk blog yg dah agak lama gak me tinggalkan.

Me tahu ramai yg menantikan kemunculan me untuk mengapdet blog nih, betul tak? Me pun tahu ramai pengunjung setia blog me ni, menunggu cerita2 terbaru dari me. Huhu... and me tahu, statement me kat atas tu mcm ala2 perasan gitu. Ape2pun, tq atas kesetiaan sumer yg sudi meninggalkan msg2 ringkas kat 'shoutout box' me kat sblh nih.

Sblum apa2... me nak mulakan entry me dgn ucapan selamat tahun baru 2008 & slmt menempuh tahun baru Maal Hijrah yg ke 1429 kepada sumer.

Tahun 2007 mmg banyak meninggalkan kenangan yg terindah dalam hidup me. Biarpun telah menjadi sejarah, namun setiap peristiwa yang berlaku akan dijadikan memori yang tersimpan kemas dalam kamus kehidupan. Kat sinilah kita dpt melihat kepentingan kewujudan sst catatan di blog kerana ia dpt dijadikan bukti bahawa ada peristiwa2 penting yg kita lalui seharian.

Me menutupi tirai tahun 2007 dengan aktiviti konvoi bersama rakan2 Jazz & Fit Club (MyJFFC) ke pantai Port Dickson yg berlangsung pada 31 Disember 2007 dan berakhir pada 1 Januari 2008.

Bersama rakan-rakan MyJFFC

Tibanya tahun baru 2008, me memulakan aktiviti bersosial bersama rakan2 VF pd cuti awal Muharam bersamaan 10 Januari ke Sg congkak. Biarpun VF & MyJFFC adalah dua kelompok yang berbeza tetapi tujuannya tetap sama iaitu untuk menjalinkan persahabatan disamping bertukar2 cerita di waktu2 lapang. Alhamdulillah... kedua2 grup ni dah banyak memberikan me kenangan dalam melalui kehidupan seharian.
Bersama rakan-rakan VF

Terbaru, me diraikan dalam satu majlis pelancaran novel yg dijayakan oleh Syarikat ALAF 21 Sdn. Bhd. di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Setakat ni, majlis pelancaran ni adalah majlis yg paling besar penah me lalui seumur hidup. Di kelilingi wartawan, lensa kamera yg tak putus2 mengambil gambar dan disaksikan para jemputan dari TV3, RTM, Astro serta wartawan majalah dan suratkhabar terkemuka negara, memang satu kenangan yang tak dapat dilupakan. Di tambah pula, perasminya adalah artis terkemuka Vanida Imran, me rasa seakan2 usaha me menulis sepanjang 5 tahun yang lalu, tidak sia2.

Ne way... me jugak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yg memberi sokongan terutama kepada keluarga, rakan2, pembaca setia serta mereka yang tak putus2 mengirim komen dan pendapat baik di emel mahupun di blog. InsyaALLAH me akan terus berusaha menulis karya2 yg memberi manfaat.

Salam sayang.


Damya Hanna posted @ 6:09 pm
| 14 Comments |