<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 10 February 2009

Help me please...!

Sori kalian semua. Kesibukan menguruskan kerja2 akhir editorial manuskrip ke-7 membuatkan aku terlupa nak menjengah ke blog dan meng'update' ape yg patut.

Hari ni, aku gagahkan diri menulis kat sini walaupun pada dasarnya otak tgh blank nak berkongsi cerita. Cuma satu tujuan entry ni diapdet ialah, aku nk tnya kat kalian... kalau2 kalian mempunyai kenalan rapat atau saudara-mara yg boleh membantu aku menyelesaikan beberapa maklumat berkenaan bidang perubatan.

Maksudnya, mereka yg pakar dalam neurologi (otak dan kepala) untuk aku hubungi bagi menamatkan kerja2 akhir editorial manuskrip ke7 aku ni. Aku just nak tnye beberapa perkara ttg pendarahan dalaman yg sememangnya bkn dlm bidang aku.

Jika ada yg sudi membantu, boleh emelkan maklumat diri pd damya5_hanna@yahoo.com secepat yg mungkin. aku akan contact untuk pertanyaan lanjut.
Thanks...

Sikit info nak kongsi ::
Korang tahu tak yg kat Malaysia ni pertumbuhan pasaraya besar semakin berleluasa? Tapi, korang pernah ambil tahu setiap pasaraya tu, datangnya dari negara2 yg berbeza. Sila baca maklumat dibawah...

Carrefour : Perancis
Tesco : England
Giant : Malaysia
Jusco : Jepun
Sogo : Jepun
Parkson : Malaysia
Metrojaya : Malaysia
Isetan : Jepun
Cold Strorage : Singapore
(Sumber : internet)
*Jika ada maklumat yang salah, sudi2kan komen untuk betulkan.


Damya Hanna posted @ 4:03 pm