<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Saturday, 21 February 2009

Vacation mood...

Assalamualaikum.
Hari ni curi masa sikit nak apdet entry sebab dah dua hari aku tak sempat jenguk blog, emel, fb, frenster, myspace dan seadanya. Macam sibuk sangat dengan preparation holiday trip yg bakal berlangsung petang ni. Yeahh...finally, it's come!

Semalam, aku dengan maya sempat lagi meronda di Midvalley padahal baru aje tiga hari lepas kami melepak tengok wayang kat GSC situ. Ni semua sebab maya nak beli handbag kat Metrojaya dan kebetulan metrojaya tengah sales. Rasanya, sales ni khas untuk Metrojaya cardmember sebab aku tengok ada guard jadi penjaga pintu, lepas tu pintu mall pun bukak separuh aje. Nasib baik, aku ngan maya dah apply card awal2.

Mula2 aku ingat, malas nak shopping apa-apa. Tapi dah terbekenan kat purse Guess warna hitam. Tgk harga, boleh tahan. Macam nak beli aje tapi teragak-agak sebab promoter dia beritahu, Guess takde diskaun. Semua barang area tu, new arrival. Kalau gitu, baik aku beli kat butik Guess terus. Mesti sama aje harga barang tu dan boleh dapat paperbag lagi. Actually, aku ni pengumpul paperbag yg agak berjaya. Huhuh...takdelah berjaya sangat. Tapi aku suka kumpul paperbag dari barang2 yg aku beli... Tak tahu kenapa aku suka kumpul walaupun lepas beli, aku letak semua paperbag tu bersepah2. Heheh...

So, at the end...aku ambil keputusan tak nak beli purse tu buat masa ni. Napsu masih boleh tahan. Lepas teman maya ke cashier, kami berjalan ke bahagian kasut. Konon2 nak window shopping. Tapi hampeh bila mata ni terblink2 kat dua pasang kasut yg agak menarik. Tanya pendapat maya, dia pun kata cun. Apa lagi... terus mintak kat promoter utk saiz 5. Awal2nya nak beli salah satu. Tapi bila dah pakai dua-dua...aku rasa macam berkenan kat dua2. Huh...napsu boleh tahan apa?

Finally, beli jugak dua pasang kasut tu dan bila buat kira-kira, harga purse Guess sama aje dengan dua pasang kasut yang dah jadi milik aku. Takpe-takpe... purse masih boleh tunggu. Kasut lain cerita. Pada aku, biar byk kasut sebab bukan selalu aku dpt jumpa kasut yg sedap untuk dipakai.

Kami bertolak balik dalam pukul 3.00 petang. Nak bekejar solat Zuhur kat rumah. Tapi sempat lagi aku beli perfume kat bahagian fragrance & cosmetic. Hurm, kesimpulannya...aku ni memang sukar dijangka! Sabar ajelah.

Okeylah sumer. Got to go. Aku nak bersiap2 untuk ke LCCT tengahari ni. Ada perjalanan yg panjang yg akan aku tempuhi bersama rakan-rakanku tersayang. So, selama empat hari aku akan menghilangkan diri. I'll update my blog when i'm back on tuesday evening.
Later.


Damya Hanna posted @ 12:12 pm