<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Saturday, 28 March 2009

Admitted - Discharged...

Assalamualaikum.
Tiba-tiba rasa nak update blog yg dah agak lama aku tak jenguk. Sebabnya, utk pengetahuan kalian, aku baru aje discharged dari hospital khamis lepas sbb gastrik + period pain punya hal. Isk, tak pasal-pasal bermalam kat atas katil wad dgn tgn yg dicucuk jarum untuk menyalurkan air ape kebenda ntah nama dia.

Rasanya, this month adalah bulan yg paling mencabar dlm hidup aku. Nak tau nape? Sbb bln nilah bln yg paling byk aku kena makan ubat. Start balik dr Mabul tempohari, aku dah kena makan ubat demam+batuk+selesema. Pastu, aku dapati kecederaan kat lengan kiri aku akibat terjatuh dari bot masa kat mabul tak baik-baik, so aku pegi jumpa doktor untuk dptkan ubat urat+ubat sapu. Then, baru-baru ni pegi hospital lagi sbb batuk teruk yg tiba-tiba melanda sampailah khamis lepas, aku diserang gastrik lepas period pain yg tak baik-baik. Akibatnya, muntah aku tak berhenti-henti menyebabkan aku terpaksa ditahan di wad sebelah petangnya.

Gilalah...dah berkatung plastik ubat kat umah nih. Semuanya gara-gara kesihatan aku yg agak melarat. Abah asyik bising aje sbb rutin makan aku tak menentu. Mak mmg tak boleh nak cakap apa dah.

Yg bestnya, first time aku rasa perasaan org dtg melawat kat hospital. Hehe... bukanlah aku tak penah masuk wad sblm ni. Tp kali ni, masuk wad adlh yg kali kedua dlm idup aku berbanding dulu masa aku kecik-kecik. Tu pun sbb terhantuk kepala yg menyebabkan darah beku. Isk...macam-macam betul aku nih!


Damya Hanna posted @ 2:10 am