<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Friday, 17 April 2009

Alahai...

Ada yang bertanya, kenapa book fair tahun ni nama aku tak dimuatkan dalam jadual pertemuan peminat novel dengan penulis? Terima kasih pada yang bertanya. Tapi maaf diucapkan kepada kalian kerana tahun ini aku mungkin akan berkunjung ke book fair sebagai tetamu. Tapi jangan risau kerana masih ramai lagi penulis lain yang akan memeriahkan pesta buku kali ni dan kebanyakannya terdiri daripada penulis baru yang aku sendiri belum sempat bertemu mata. InsyaALLAH jika berpeluang aku juga ingin beramah mesra dengan mereka.

Alhamdulillah! Along aku yang ditahan di wad selama 4 hari akibat demam denggi dah dibenarkan keluar wad tengahari semalam. Kalau tak, setiap kali datang menjenguk dia... mesti dia asyik merungut... entah bilalah dia boleh keluar sebab tinggal di wad memang satu keadaan yang sangat-sangat membosankan. Aku tahu tu sebab aku sendiripun baru keluar wad beberapa minggu lepas di hospital yang sama. Jelas-jelas aku tahu apa perasaan dia kan?

Hurm, Rabu lalu giliran aku bertemu doktor untuk sesi check-up lanjutan. Tak pasal-pasal aku diberi ubat untuk tempoh sebulan. Ish...sabo jelah. Tapi nak buat macamana, demi kesihatan punya pasal, aku disuruh makan mengikut waktu. Masalahnya, waktu rutin harian aku tak macam orang lain. Aku jenis yang tido lambat, bangun pun lambat. Macamana tu? Takpe-takpe, aku tetap akan ikut nasihat doktor sebab aku dah serik masuk wad, serik kena masuk air, serik kene ambil darah yang enam kali kena cucuk baru jumpa urat. Alahai...


Damya Hanna posted @ 12:44 pm