<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d509832055505649807\x26blogName\x3d~%2B%2B%2BDamya+Hanna%2B%2B%2B~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://damya-hanna.blogspot.com/\x26vt\x3d-5968002239926344207', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥ THE ME ♥

♥ Intansuhana Binti Ramli

♥ October 1982

♥ Cheras,Selangor

♥ damya5_hanna@yahoo.com



♥ Follow Me ♥


Twitter :@Damya_Hanna
Instagram : @Damya_Hanna
Facebook :Damya Hanna




♥ Clickables ♥
Shem Antartica
Mynz Pingu
Zana Craft
Pitt
Yatt Takez
Maya Mysis


♥ Archives ♥

December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
December 2009
February 2010
April 2010
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
November 2011
March 2012
May 2012
December 2012
November 2013
December 2013



Tuesday, 7 April 2009

Transform + revolution

Terharu rasanya bila ada yang sudi bertanya khabar selepas mendapat berita tentang kesihatan aku melalui blog ni. Terima kasih pada kalian yang sudi mengambil berat.

Alhamdulillah, aku dah menjalani rutin seharian dengan teratur. Makan pun ikut waktu seperti yang doktor dan kawan-kawan nasihatkan. Cuma, aku masih ada satu check-up dengan doktor 15 April nanti. Hopefully dah takde apa-apa yang bahaya. Seminggu dua ni, aku sibuk menguruskan final editing manuskrip ke-7. Jadi memang aku tak sempat nak online dan menghadap blog mahupun website komuniti yang lain. Emel apatah lagi. Kadang-kadang buka inbox tp memang tak dpt nak reply. Sori sangat-sangat pada kalian yang ada menghantar emel tapi tak smpat menerima balasan dari aku.

Cuti hujung minggu baru-baru ni, memberi satu pengalaman baru dalam hidup aku kerana tak pernah aku menghadiri 3 kenduri kawen sekali gus. Mujur aku dah merancang sukatan makanan untuk setiap kenduri, jadi takdelah kembung perut menghadap nasi minyak. Tahniah diucapkan pada pasangan pengantin. Semoga berbahagia ke anak cucu.

Kazen : Wan Syuhada dan Suami

Kawan adik : Lyn dan suami

My schoolmate : Akmal Nadrah

Sebenarnya... aku ada merancang nak buat transformasi kat blog aku ni. Bukan transformasi yang macam disebut-sebutkan dalam Akademi Fantasia tu tau. Tapi satu revolusi iaitu perubahan yang menyeluruh supaya blog aku ni dapat memberikan sesuatu yang bermanfaat bila para pengunjung datang menjengah. Macam yang aku pernah khabarkan sebelum ni, aku nak blog aku ni ada ilmu yang tersirat di sebalik cerita dan kisahnya sama ada yang peribadi mahupun bukan. Cuma, sejujurnya aku masih mencari identiti aku tersendiri. Jadi, aku memerlukan ruang yang panjang untuk menjadikan blog ni memaparkan sesuatu yang berguna.



Damya Hanna posted @ 9:58 am